Реал Мадрид – Осасуна: анонс матчу 7-го туру Прімери

Прімера. 7-й тур
2 жовтня, 22-00. Мадрид. “Сантьяго Бернабеу”
Арбітр: Гільєрмо Куадра Фернандес
Трансляція: MEGOGO, Volia TV

“Реал Мадрид”

У Мадрида добре майже все. Захист іноді барахлить і припускається помилок, але “Реал” у всіх 9 матчах на старті сезону забивав двічі або більше, тож один пропущений йому не перешкода.

Семимильними кроками прогресує Вальверде – він один із лідерів команди прямо зараз. Родріго продовжує забивати важливі м’ячі; Вінісіус виріс у повноцінного топ-гравця. Ветерани теж не підводять, і як підсумок – у “Реала” найкращий старт сезону з 1968 року. Домашня форма теж вражає – лише 1 поразка у 31 матчі.

Травма Модріча вдарить по руху м’яча Мадридом, це факт. Вже зараз пишуть, що майбутнє Дані Себальоса в “Реалі” залежатиме від того, як він замінить Луку; поки це прогнозувати складно. Крім того, Бензема зіграє після травми, а решта команди не відпочила, бо грала за збірні. Хто не зрозумів, це все аргументи на користь “Осасуни”. Слабенькі, так, але інших немає.

“Осасуна”

Так, у памплонців потужні 12 очок у стартових 6 турах, але з грандами вони ще не грали. Максимум – кризова “Севілья”, яку нині не б’є лише лінивий.

В останньому турі перед перервою на збірні “Осасуна” програла через дурість – “Хетафе” грав гірше, проте переміг завдяки нестриманості Чімі Авіли. Аргентинець багато разів приносив своїми емоціями очки, а тут підвів і отримав червону. У Мадриді без нього “Осасуні” буде ще важче.

Будь-яка спроба зіграти в рівний футбол із високою лінією оборони обернеться для гостей крахом та розгромом – Вінісіус таке нахабство не вибачає. Отже, доведеться сідати низько та тікати у контратаки. Авіла – найкращий в “Осасуні” на швидкості та просторі. Без нього залишаться лише новачки Пенья та Мой Гомес. Втім, і вони будуть актуальними лише доки оборона триматиметься. Наскільки її вистачить на “Бернабеу” проти нинішнього “Реала”? Поки що у “Осасуни” 5 пропущених голів у 6 турах проти, повторимося, нетопових колективів.

“Реал Мадрид” – “Осасуна”: статистика особистих зустрічей

Минулого сезону оборона у памплонців була на вигляд міцніша. Восени 2021-го “Осасуна” навіть втримала 0:0 на “Бернабеу” – щоправда, пожертвувавши геть усім нападом. Вдома у квітні баски захотіли зіграти цікавіше – і одразу програли 1:3.

Ну, а взагалі востаннє “Осасуна” перемагала на полі “Реала” у 2004 році. На полі тоді були Рауль, Зідан, Фігу, Бекхем, Роналдо, але це не завадило памплонцям забити три сухі м’ячі.

Турнірне становище команд

На 02.10

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

38 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

42 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

44 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

47 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

49 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

51 хв. ago