Екс-нападник збірної України: Збитий приціл Яремчука непокоїть

Колишній нападник “синьо-жовтих” Тарас Кабанов оцінив шанси національної команди на вихід в еліту Ліги націй.

“Чи очікував я, що після фіаско з шотландцями в Глазго головний тренер збірної України в Єревані проведе таку масову ротацію? Ні. Можна було передбачити появу в старті хіба що Іллі Забарного, Віталія Миколенка та Андрія Луніна. А от участь з перших хвилин Тараса Качараби, Олександра Зубкова, Олександра Тимчика, Данила Ігнатенка стала для мене несподіванкою.

Все ж, здавалося, що Петраков кине в бій тих гравців, які провалили поєдинок у Глазго, аби вони в суперництві зі слабкішим опонентом повірили в свої сили. Керманич вирішив інакше і не прогадав.

Спочатку банально бракувало зіграності, адже в такому складі наша збірна виступала вперше. Передусім, виникли проблеми з реалізацією, далеко не завжди вдавався швидкий перехід від оборони в атаку і господарі встигали перешикуватися та усувати загрози. Знаєте, мені найбільше прикро, що знову пішов з поля без свого забитого м’яча Роман Яремчук. Я був переконаний, що він перерве свою вже тривалу безгольову серію. Збитий приціл Яремчука непокоїть.

Нині головне, аби наші хлопці належним чином відновилися після тривалого перельоту з Вірменії до Польщі, а потім серйозно попрацювали над тими помилками, котрих припускалися недавно в Глазго. Зокрема, як не треба діяти при розіграші стандартних положень біля своїх воріт, двічі пропустивши в доволі простих ситуаціях. На мою думку, в Кракові в збірної України є всі шанси взяти реванш у британців і довести, що “синьо-жовтих” не випадково вважали фаворитом турніру”, – сказав Кабанов у коментарі Zbirna.com.

Нагадаємо, вирішальний поєдинок за вихід в еліту Ліги націй між Україною та Шотландією відбудеться у вівторок, 27 жовтня, у Кракові. Початок зустрічі о 21:45. 

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

54 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

58 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

59 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

1 годину ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

1 годину ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

1 годину ago