Categories: Інше

Голова АВФУ Олег Собуцький дав відповідь Олексію Михайличенку, який виступив на захист Павелка

Тимчасово відсторонений керівник Асоціації ветеранського футболу України та президент “Агробізнесу” Олег Собуцький прокоментував слова Олексія Михайличенка щодо рейдерського захоплення представниками УАФ Асоціації ветеранського футболу України.

Нагадаємо, Собуцький опублікував заяву, в якій звинуватив президента УАФ Андрія Павелка та першого віцепрезидента УАФ Анатолія Дем’яненка у спробі рейдерського захоплення організації. Після цього перший віцепрезидент УАФ Михайличенко заявив, що “скандал, спровокований Собуцьким, — це спроба зберегти вплив на ветеранський футбол, використовуючи деяких колишніх футболістів”.

“Не всім ветеранам українського футболу вдалося отримати “вільну” посаду з гарною заробітною платою у штатному розкладі УАФ. Абсолютна більшість заслужених ветеранів національного футболу залишилася повністю поза увагою керівника УАФ А.Павелка та інших функціонерів головного офісу українського футболу”, — заявив у відповідь Собуцький.

Він нагадав, що Національна збірна України серед ветеранів була заснована з його ініціативи у 2016 році і наразі ця збірна провела понад 250 матчів у всьому світі.

“Звертаю увагу, що всі матчі ветеранів футболу відбувалися під гаслом підтримки Героїв Майдану, українських військових та територіальної цілісності України. Близько 50 матчів збірна провела в зоні АТО/ООС. Збірна грала як на елітних стадіонах, наприклад “Олімпійському”, “Львів”, так і у невеликих містечках, селищах, стадіони яких раніше не бачили зірок українського футболу”, – розповів Собуцький.

За словами президента “Агробізнесу”, десятки матчів вимагали значних матеріальних витрат, і тільки його компанія погодилася повністю фінансувати всю діяльність АВФУ, ставши єдиним спонсором ветеранської асоціації.

“Водночас, жодного фінансування ветеранського футболу зі своїх мільйонних витрат УАФ не здійснювала і взагалі не цікавилася проблемами футболістів, які завершили кар’єру у професійному спорті”, — зазначив керівник АВФУ, наголосивши, що Асоціація ветеранського футболу України має самостійно обрати нового керівника ветеранського футболу, без будь-якого тиску від УАФ.

 

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Тіаго Мотта: Вісім чи дев’ять команд можуть виграти цю ЛЧ

Головний тренер Ювентуса Тіаго Мотта розповів, чого чекає від завтрашнього матчу Ліги чемпіонів з ПСВ.Читати…

1 годину ago

Голкіпер Миная: “Щура” в команді немає, матч проти Ниви ніхто не здавав

Голкіпер "Миная" Максим Росул висловився щодо матчу Першої ліги проти "Ниви" з Тернополя (0:2), довкола…

1 годину ago

Унаї Емері: Ліга чемпіонів – найкращий турнір у світі

Тренер Астон Вілли Унаї Емері поділився своїми очікуваннями від завтрашнього матчу Ліги чемпіонів з Янг…

1 годину ago

Компані: Для Баварії немає різниці, грати з Динамо чи Барселоною

Наставник Баварії Венсан Компані - про завтрашній поєдинок Ліги чемпіонів з Динамо Загреб.Читати далі

1 годину ago

Циганик: Один “почесний уболівальник” клубу УПЛ дзвонив Реброву з вимогою викликати до збірної гравців цього клубу

Український коментатор та журналіст Ігор Циганик розповів про ще один скандальний епізод навколо збірної України.Читати…

1 годину ago

Вірт очолив клуб Першої ліги: фахівець прокоментував своє працевлаштування

Колишній головний тренер Руху, Вереса та Звягеля Юрій Вірт повертається до тренерської діяльності, очоливши тернопільську…

1 годину ago