Categories: УПЛ

Вацко назвав головного кандидата на заміну Луческу в Динамо

Відомий журналіст Віктор Вацко поділився думками щодо кризи у київському клубі.

“Навіть такий досвідчений тренер як Луческу не знає, що робити з командою, яка 5,5 місяців живе в автобусах та літаках. Він не розуміє, що можна виправити в умовах, коли команда тільки їздить з матчу на матч, не маючи нормального тренувального процесу та нормального процесу відновлення. Він ніколи у своїй кар’єрі з таким не стикався.

Навіть зараз, здавалося б, міжнародна пауза – можна щось награти, підтягнути психологію, але ж команди немає – половина гравців роз’їхалася різними збірними України. І Кендзьора – до збірної Польщі.

Я не знаю, який тренер прийде та гарантовано зможе виправити цю ситуацію. Шість поразок у семи матчах! Брати Суркіси – досвідчені футбольні управлінці, і я впевнений, що вони зараз аналізують різні запасні варіанти. Криза дуже глибока, і не можна виключати, що Луческу не психоне, не грюкне дверима і не піде.

Якщо ж ви запитаєте про кандидатів, то кандидатом № 1 може бути той самий Ігор Костюк. Це не інсайд. Просто він свій, динамівець, половина команди пройшла через його руки, він знає цих футболістів, і для керівництва команди це найпростіше рішення, щоб струсонути команду. Не факт, що це ефективне рішення, але просте”, – сказав Вацко у програмі “Вацко on air”.

Нагадаємо, Динамо сьогодні переживає небувалу кризу: після 4-х турів кияни у турнірній таблиці УПЛ йдуть одинадцятими, маючи у своєму активі 3 бали. У групі В Ліги Європи “біло-сині” пасуть задніх – після двох матчів вони не набрали жодного очка.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

18 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

22 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

24 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

27 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

29 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

31 хв. ago