Жозе Моуріньо: Аталанті пощастило. У них була лише одна мета – потягнути час

Головний тренер Роми Жозе Моурінью висловив своє невдоволення роботою суддівської бригади в поєдинку 7-го туру Серії А проти Аталанти (0:1). А от своїй команді португалець віддав належне.

“Джалороссі” створили значно більше моментів, ніж суперники, але не реалізували жодного з них. Кілька разів футболісти Роми просили пенальті, проте головний арбітр матчу не відреагував на апеляції, натомість вилучив Моурінью, який банально зірвався.

“Це був найпростіший матч для Роми в цьому сезоні, щоб виграти . В інших поєдинках – зокрема, з Монцою та Кремонезе, ми не контролювали м’яч 90 хвилин. Якби був Пауло Дибала, можливо, все склалося б інакше. Ми могли забити, але зараз немає сенсу про це говорити.

Об’єктивно кажучи, Рома зіграла дуже добре, контролювала гру та створила багато моментів проти команди, яка добре захищається. А це вже щось. Аталанті пощастило. У них була лише одна мета – потягнути час. Вони знали, що не зможуть грати далі. Моя команда хотіла грати у футбол.

Моя червона картка? Я вийшов на поле. Якщо правила це забороняють, то мене потрібно вилучати. Це все. Давайте не вигадувати того, чого не було. З арбітром у мене нічого не трапилося.

Вважаю, що на Дзаньйоло в першому таймі був чистий пенальті. Я намагався поговорити з Даніеле Чіффі після гри. Якби він сказав мені, що пенальті не буде, якщо гравець не впав, тоді мені довелося б почати говорити своїм гравцям, щоб вони падали. Я попросив його сказати мені, чому він не призначив пенальті, але Чіффі не дав мені чіткої відповіді. Він сказав, що це питання інтерпретації. Але для мене це не інтерпретація. Це пенальті, і все.

Я хочу бути найкращим тренером, наскільки можу. Якщо для цього нам потрібно почати грати в клоунів і прикидатися, що ми пірнаємо в басейні, щоб отримати пенальті, тоді я зміню наші тренування”, – наводить слова Моурінью офіційний сайт римлян.

Нагадаємо, після перемоги на Стадіо Олімпіко команда Руслана Маліновського очолила турнірну таблицю чемпіонату Італії. Українець вийшов на останні хвилини та отриммав жовту картку. Рома йде шостою.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

7 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

7 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

7 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

7 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

7 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

7 години ago