Атлетіко Мадрид – Реал Мадрид: анонс матчу 6-го туру Ла Ліги

Прімера. 6-й тур
18 вересня. Мадрид. “Сівітас Метрополітано”
“Атлетіко Мадрид” 22:00 “Реал Мадрид”
Арбітр: Хосе Мунуера Монтеро
Трансляція: MEGOGO, Volia TV

“Атлетіко”

У поточному чемпіонаті “Матрацники” набирають у середньому 2 очки за матч, що добре для претендента на ТОП-6, але погано для позаминулорічного чемпіона.

У Ла Лізі команда Дієго Сімеоне мала двох складних суперників – “Вільярреалу” вона програла 0:2, з “Реалом Сосьєдад” закінчила внічию 1:1. У Лізі чемпіонів на тижні “Атлетіко” був в одні ворота битий “Байєром”, причому 0:2 – це ще гарний результат; німці створили моментів на 5-6 голів, тоді як у “Матрацників” не було нічого.

Рух м’яча повільний, Морату вистачило на три тури, Вітсель очікувано не зміцнив захист, а над ситуацією Грізманна, який через умови оренди грає строго по 28 хвилин, насміхається вся Європа. Ні, це вже не той “Атлетіко”, якого боялися; в дербі йому буде важко. Для сенсації господарям треба обов’язково забити першими. Ще потрібен цемент у центрі, щоб гальмувати м’яч, та схема з п’ятьма захисниками, аби Вінісіуса могли зустрічати одразу двоє у кожній атаці. Ну, і ще багато-багато везіння.

“Реал Мадрид”

Якщо у “Атлетіко” складно виділити сильні сторони на старті сезону, то у “Реала” непросто знайти слабкі.

На тижні Мадрид на класі переграв “РБ Лейпциг” (2:0), дочекавшись втрати німцями концентрації ближче до кінця поєдинку. Це його стиль – вимотувати, чекати та бити, коли суперник слабшає. Модріч, Кроос, Карвахаль та інші хранителі традицій передають це молоді, і вже видно, як Вальверде з Вінісіусом використовують нові знання. 8 перемог у 8 матчах – це щось.

Йде зміна поколінь, і на “Сівітас Метрополітано” “Атлетіко” треба крити насамперед молодих. Також “Реал” зробить ставку на стандарти – з приходами Алаби та Рюдігера вони особливо небезпечні. Контроль м’яча? Ймовірно, 55 на 45 на користь “Вершкових”, більше їм не треба. В “Атлетіко” важкі захисники, і закидання на Вінісіуса матимуть сенс. Що ж до оборони, то слідкуйте за Чуамені – прямо зараз він у ТОП-10 Ла Ліги за відборами, перехопленнями та виграними верховими дуелями. Цей француз спробує зробити з “Матрацниками” те, що зазвичай роблять вони – затоптати.

“Атлетіко” – “Реал”: статистика особистих зустрічей

Востаннє “Реал” перемагав на полі “Атлетіко” у 2019 році; з того часу – дві нічиї та поразка, датована минулим травнем. Пам’ятаєте, коли Мадрид уже гарантував собі титул та випустив резерв на чолі з Луніним? Це воно.

Якщо ж враховувати ще й матчі на “Бернабеу”, то отримаємо 5 перемог “Реала”, 1 успіх “Матрацників” та 1 нічию у всіх турнірах, починаючи з 2019 року.

Турнірне становище команд

На 17.09

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

5 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

5 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

5 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

6 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

6 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

6 години ago