Categories: Єврокубки

Шахтар – Селтік: передматчева прес-конференція Ангелоса Постекоглу

Головний тренер “Селтіка” Ангелос Постекоглу поділився очікуваннями про матч 2-го туру Ліги чемпіонів з “Шахтарем”, який відбудеться у середу, 14 вересня.

– Недалеко звідси йде війна. Завтра на стадіоні буде багато українців, котрі виїхали до Польщі, з ними будуть і поляки. Напевно, ми побачимо на трибунах солідарність та підтримку. Що ви можете сказати про це?

– Я це розумію та розумію цей контекст. Але все ж завтра матч Ліги чемпіонів, а значить, кожен з нас, кожна з команд робитиме все, щоб презентувати себе найкращим чином. Тому я розраховую на дуже гарну гру.

– У Лейпцигу ми побачили, на що здатний “Шахтар”, навіть коли грає без м’яча. Як підходитимете до питання контролю м’яча?

– У нас є проблеми, пов’язані з тим, що деякі наші гравці перебувають не в найкращому фізичному стані, але ми говоримо про Лігу чемпіонів, де кожен матч є складним. Завтра на нас чекає важка гра, але ми до цього готові.

– Враховуючи гру “Селтіка” у матчі з “Реалом”, чи готова ваша команда перемагати в Лізі чемпіонів і чи здатна це зробити завтра?

– Якщо мова про труднощі та моє ставлення до них, то воно не змінилося – мій рівень впевненості в команді залишається таким самим, як і минулого тижня. Вийдемо на поле та зіграємо у футбол. Так, це буде непростий поєдинок, але ми гратимемо, щоб перемогти.

– Ваш колега Ігор Йовічевіч сказав, що “Шахтар” не був фаворитом у поєдинку з “Лейпцигом” і не буде фаворитом у завтрашній грі. Кого ви вважаєте фаворитом матчу?

– Чесно скажу вам, не знаю. Це знає лише Бог.

Максимович Назар

Recent Posts

Юрій Беньо: Такий період у кожного буває. Якщо Судаков хоче бути зіркою – мусить витримувати цей тиск

Колишній тренер «Шахтаря» Юрій Беньо в коментарі Тribuna.com прокоментував гру півзахисника гірників Георгія Судакова та виділив гравців донецької команди, які сподобались фахівцю,…

2 хв. ago

Полісся покарало Макуана за непрофесіоналізм – конголезця переведено у Полісся-2

ТаТоТаке повідомляє, що конголезький вінгер «Полісся» Бені Макуана тренується з «Поліссям-2». Читати далі

4 хв. ago

УЄФА назвав претендентів на звання гравця тижня в Лізі чемпіонів

УЄФА назвав четвірку претендентів на звання найкращого гравця тижня в Лізі чемпіонів. У ній виявилося…

6 хв. ago

Барселона програла 12 з останніх 26 матчів у ЛЧ

19 вересня відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів сезону 2024/25, у якому «Барселона» на виїзді поступилася «Монако» з рахунком 1:2. Читати…

4 години ago

Олександр Караваєв: Ліга Європи поступається Лізі чемпіонів, але це – великий виклик

Захисник київського "Динамо" Олександр Караваєв на заході, присвяченому старту команди у Лізі Європи, поділився спогадами…

4 години ago