Categories: УПЛ

УПЛ. Дніпро-1 розгромив Металіст 1925

СК Дніпро-1 між матчами у єврокубках зіграв проти Металіста 1925 в межах 4-го туру УПЛ

УПЛ, 4-й тур

СК Дніпро-1 – Металіст 1925 Харків  2 : 0.

1 – 0. Адамюк – 62.

2 – 0. Довбик – 66.

3 – 0. Громов – 89.

СК Дніпро-1 здорово розпочав чемпіонат, розгромивши Динамо й здолавши Верес без пропущених голів. У матчі з Металістом 1925 вони вважались фаворитами, однак суперник був дуже непростий – харків’яни відібрали очки у Шахтаря й перестріляли Ворсклу, не знаючи поразок на старті сезону. До того ж, підопічні Олександра Кучера були втомлені важким протистоянням з АЗ посеред тижня.

На жаль для вболівальників “жовто-синіх”, дніпровці домінували у зустрічі. “Спортклубівці” у першому таймі володіли м’ячем 60% ігрового часу, вели за ударами з рахунком 8:2 (у площину – 2:0) і створили два гольових моменти. Два з них змарнував Довбик, який з меж штрафного двічі пробивав по нижніх кутах – м’яч пролетів у сантиметрах від стійки. Крім того, пригадується вривання Гуцуляка на правий край з ударом у дальній, але він вияився занадто слабким.

Відпочивати команди відправились за нулів на табло, а от на старті другого тайму Металіст 1925 здивував. По-перше, команда непогано закрилась у середньому блоці, мало що дозволяючи дніпровцям. По-друге, харків’яни створили свій перший момент – це Борчук на 50-й хвилині отримав розрізну передачу й вийшов майже віч-на-віч з Валефом. На жаль для “жовто-синіх”, м’яч після удару Андрія прокотився поруч з дальнью стійкою.

СК Дніпро-1 доволі швидко адаптувався до гри Металіста 1925, почавши розтягувати оборону суперника й створюючи ізоляції на флангах. На 60-й хвилині це могло завершитись голом Назаренка – Олександр отримав пас від Довбика й з лівого краю штрафного пробив у ближню штангу! Ще через дві хвилини “спортклубівці” таки добились свого: Назаренко заробив кутовий, Амаш виконав навіс, а Адамюк замкнув – 1:0!

На 66-й хвилині підопічні Олександра Кучера ще й подвоїли свою перевагу. Адамюк запустив високу подачу по правому фланг, Гуцуляк головою скинув її на хід Довбику, а Артем увірвався на правий край карного майданчика й покотив м’яч повз Мозіля – 2:0! Це його дебютний гол у сезоні. На 68-й форвард міг і дубль оформити, пробивши метрів з п’яти після прострілу Піхальонка, але влучити у ворота не вдалося.

Металіст 1925 в останні 20 хвилин так і не зміг нічим відповісти, хоча Валерій Кривенцов випустив Русина, Кравченка і новачка Вачіберадзе. Олександр Кучер, своєю чергою, кинув у бій Горбунова, Когута, Громова й Балулі. Ці заміни проявили себе шикарно: Балулі на 82-й хвилині класно пробивав з-за меж штрафного у дальню дев’ятку (Мозіль парирував), а на 89-й хвилині Громов влаштував розгром – він пробив у ближній кут після прориву Когута правим флангом. 3:0!

СК Дніпро-1 набрав 9 очок і піднявся на другу позицію в таблиці, маючи гру в запасі. Металіст з 5 заліковими балаками в активі тримається восьмим.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

5 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

5 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

5 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

5 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

5 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

5 години ago