Categories: УПЛ

Півзахисник Вереса: Перед сезоном президент клубу поставив нам завдання – 10 місце

Вінгер “Вереса” Віталій Дахновський прокоментував перемогу своєї команди над “Кривбасом” та поділився враженнями від дебютного голу в УПЛ:

“ ‒ Якщо команда виграла – значить, відчуття чудові. Мені здається, що ми показали хороший футбол, віддали всі сили та заслужили на перемогу.

‒ Наскільки тяжко далася перемога?

– Гра була дуже складною. Тяжкий перший тайм, важкий другий. Ми чудово налаштувалися на “Кривбас”. Грали компактно та тактично грамотно – ті, хто був на полі з перших хвилин, та ті, хто вийшов на заміну.

Нам важливо було виграти, а для цього швидше забити перший гол. Мені здається, ми створили все-таки більше гольових моментів, отже, і на перемогу заслужили. Дуже важливу перемогу, яка має надати нам впевненості у наступних матчах.

‒ У чотирьох матчах на старті “Верес” набрав 9 очок. Звідки взялися претензії на лідерство у чемпіонаті?

‒ Перед початком чемпіонату президент клубу поставив нам завдання – 10 місце. Але ми, виходячи на кожну гру, прагнемо максимуму. На даний момент завдяки Богу ми три рази виграли і один матч програли.

Дякуємо тим нашим захисникам, які зараз діють на передовій та дають нам можливість займатися улюбленою справою – грати у футбол. Намагатимемося довести вболівальникам, що ми не дарма знаходимося зараз на цьому місці.

‒ Твій гол став переможним у матчі. Які емоції із цього приводу?

– Щасливий, що забив. Це мій перший гол у Прем’єр-лізі. Тож збулася одна маленька моя мрія. У перших трьох іграх у мене було багато моментів, щоб забити, але успіх щоразу відвертався від мене.

З “Чорноморцем” міг забити з пенальті, але там чудово зіграв воротар. Не можу сказати, що я сумував. Навпаки, був спокійний на тренуваннях, знав, що незабаром обов’язково заб’ю. Ось сьогодні з Божою допомогою – забив.

Зважився на удар з-за меж штрафного майданчика. Там був невеликий рикошет та гол, мені здається, вийшов чудовим. Щоправда, я ще не бачив повтору. Після нього суперник трохи похнюпився, а ми якось підбадьорилися”, – сказав Дахновський.

Відзначимо, що Віталію для дебютного забитого голу в УПЛ знадобилося 19 матчів.

Додамо, що “Верес” після чотирьох зіграних зустрічей набрав дев’ять очок і наразі розташовується на четвертій сходинці турнірної таблиці Української Прем’єр-ліги.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

48 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

51 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

53 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

57 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

59 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

1 годину ago