Реал Мадрид – Мальорка: анонс матчу 5-го туру Ла Ліги

Ла Ліга. 5-й тур
11 вересня, 15-00. Мадрид. “Сантьяго Бернабеу”
Арбітр: Хорхе Фігероа Васкес
Трансляція: MEGOGO, Volia TV

“Реал Мадрид”

У Мадрида не старт сезону, а суцільна мрія. Все вдається. Суперкубок у “Айнтрахта” виграли, навіть не втомившись; у чемпіонаті 4 перемоги з 4; у Лізі чемпіонів стартували з 3:0 на полі “Селтіка”.

Без варіантів, “Реал” справді сильний, але по правді з переможених ним команд лише “Бетіс” та “Селтік” показують футбол європейського рівня. Також відзначаємо, що з 6 здобутих перемог лише 2 були для Мадрида простими. На тижні в Шотландії господарі довгий час володіли ініціативою і дивом не відкрили не рахунок.

При цьому графік у “Реала” дуже щільний – по два матчі щотижня. Одразу після “Мальорки” на мадридців чекає “РБ Лейпциг”, і на нього бажано заощадити сили. Тим часом резерв у Анчелотті малоефективний, найкращий бомбардир Бензема вибув, заміни йому немає, а “Кіновар” – суперник зубастий… Цей матч не буде легкою прогулянкою для Мадрида, хоча він і майже напевно переможе.

“Мальорка”

У “Мальорки” сезон розпочався з болючих втрат очок, особливо проти “Бетіса”, але далі команда знайшла свій ритм. У двох останніх турах “Кіновар” набрала 4 очки.

Головний козир команди Хав’єра Агірре – це, власне, сам Хав’єр Агірре. Досвідчений мексиканець вміє поставити гру в будь-якій ситуації. Також дає результат скелеподібний центрфорвард із Косово Ведат Мурікі, а Лі Кан Ін знайшов себе десь на позиції треквартисти. Ці хлопці талановиті; їх треба жорстко накривати навіть “Реалу”.

Ясно, що на “Бернабеу” у свій футбол “Мальорка” не пограє – їй доведеться закриватися та контратакувати. Схема Агірре 5-3-2 тут підійде – “Кіновар” спробує видавлювати Мадрид на фланги, подалі від воріт. Контргру будуватимуть через швидкість Лі, скидки Мурікі, а також вертикальні паси Греньє чи Дані Родрігеса. Це все може спрацювати, якщо Реал раптом дасть слабину. Ну, а якщо не дасть… тоді ви самі все розумієте.

“Реал Мадрид” – “Мальорка”: статистика особистих зустрічей

На полі “Реала” “Мальорка” не перемагає з 2009 року, а ось на “Сан Моїші” “Кіновар” била “Вершкових” порівняно недавно – у жовтні 2019-го.

Щодо минулого сезону, то там у Мадрида все було дуже спокійно – 6:1 та 3:0. Щоправда, тоді остров’яни не мали Агірре…

Турнірне становище команд

На 10.09.

Орієнтовні склади

У “Реала” поза грою, крім Бензема, основний центрбек Едер Мілітао. Крім того, ЗМІ прогнозують вихід в основі Камавінги замість Модріча і появу Азара на позиції фальшивої 9-ки.

У “Мальорки” лікуються Ідріссу Баба, Амат Ндіай та Анхель Родрігес. Усе це чутливі втрати в плані відбору і контратак.

“Реал”: Куртуа – Карвахаль, Рюдігер, Алаба, Менді – Кроос, Чуамені, Модріч – Вальверде, Азар, Вінісіус

“Мальорка”: Райкович – Копете, Раїльо, Вальєнт – Маффео, Антоніо Санчес, Батталья, Дані Родрігес, Хауме Коста – Мурікі, Лі Кан Ін

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

17 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

21 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

22 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

26 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

28 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

30 хв. ago