Categories: Перша ліга

Перша ліга. ЛНЗ під керівництвом нового тренера переміг Кремінь

Черкаський “ЛНЗ” здобув перемогу в матчі третього туру чемпіонату над “Кременем”. Відтепер у обидвох команд у таблиці по одному виграшу, нічиї та поразці.

Перша ліга. 3-й тур

“ЛНЗ” – “Кремінь” 2:0

Голи: Тищенко 8, Нехтій 25

“ЛНЗ”: Самойленко, Тарасенко, Швець, Солдат, Синьогуб, Полюлях, Тищенко (Тяпкін 89), Копил (Євдокимов 54), Замуренко (Сторчоус 53), Савін (Ляшенко 71), Нехтій (Галенко 71)

“Кремінь”: Єрмолов, Пилипенко, Панчишин (Матвєєв 46), Савіцький (Галата 46), Галоян (Молько 77), Азізов, Фальковський, Глоба (Куць 56), Кальчук, Агапов, Вівдич (Лісняк 70)

Попередження: Копил 46 – Галата 72

Ця гра була дебютною на чолі головного тренера черкащан для легендарного українського нападника Олександра Ковпака. Особливого тренерського досвіду він не має, тож було цікаво побачити, як під його керівництвом виглядатиме колектив. Але побоювання були марними: вже на восьмій хвилині завдяки високому пресингу господарі відібрали м’яча, Савін виконав подачу з правого флангу, а Тищенко її замкнув. За два десятки хвилин знову нагадав про себе Савін: він виривався по зоні правого напівсереднього майже один на один із Єрмоловим, пробити воротаря не зміг, але на підбирання першим встиг Нехтій.

Далі гра вже більше йшла за рахунком. “ЛНЗ” більше володів м’ячем, проте молода команда Романа Локтіонова аж ніяк не виглядала статистами у цій дуелі й намагалася за можливістю напружувати оборону господарів. Гості програли, але довели, що не даремно посідали одну з лідируючих позицій у таблиці.

Тепер у “ЛНЗ” та “Кременя” у активі по чотири бали, вони разом із “Оболонню” ділять другу-четверту сходинки із “Оболонню”. На три очки більше у “Металурга”.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

5 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

5 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

5 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

5 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

5 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

5 години ago