Categories: Єврокубки

Тарас Степаненко: Лейпциг – якісна німецька команда із потужними гравцями

Півзахисник “Шахтаря” Тарас Степаненко на прес-конференції напередодні першого матчу ЛЧ цього сезону з “Лейпцигом” відповів на запитання журналістів.

– Ігор Йовічевіч сказав, ви переглядали матчі “Лейпцига”. Які висновки можна зробити та які сильні сторони суперника виділити?

– Так, дивилися, зокрема, з “Айнтрахтом”. “Лейпциг” – якісна німецька команда із потужними гравцями, які демонструють швидкий, вертикальний футбол. У них швидкі нападники, і ми маємо бути уважними та готовими до цього. Ми багато грали з німецькими клубами, і можу сказати, що з ними важко, проте ми мали та маємо гарні результати у тих поєдинках. Завтра постараємося показати гарний футбол та здобути результат.

– Як настрій у молодих партнерів по команді, яким тільки дебютуватиме в Лізі чемпіонів? Можливо, давали якісь настанови?

– Я нічого нікому не казав. Пам’ятаю свої відчуття перед першим матчем у Лізі чемпіонів, я дуже хвилювався, але єдине, що я почув перед грою: ти готовий. Вони готові, Містер теж готовий, я впевнений, що важливо, щоб вони виходили, показували те, що можуть на даний момент, і просто насолоджувалися атмосферою, рівнем та повними трибунами. Думаю, у них є все: талант, працездатність та потенціал, щоб грати у хороший футбол та досягати результату.

– Як можна тренуватися та грати у футбол в умовах війни?

– Це для нас також уперше. Складно описати свої почуття під час тренувань, але день за днем ​​ми підходимо до тренувань за таких умов взагалі без проблем. На тренуванні ти маєш бути готовим до того, що почуєш звуки тривоги, і тоді потрібно йти в укриття. Але з кожним днем ​​ти пишаєшся своєю країною. Я тренуюсь і роблю все, що в моїх силах, для своєї країни. Такий наш шлях, такий наш дух, ми маємо це подолати.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

2 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

2 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

2 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

2 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

2 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

2 години ago