Categories: УПЛ

УПЛ. Минай зіграв внічию з Колосом

В межах 3-го туру УПЛ Минай приймав Колос.

УПЛ, 3-й тур.

Минай – Колос Ковалівка  1 : 1.

1 – 0. Кулієв – 4.

1 – 1. Оріховський – 32-пен.

Нереалізований пенальті: Вишневський (Минай) – 36хв.

Колос розпочав сезон з двох доволі переконливих перемог над Кривбасом і Рухом, в той час як Минай провів всього один матч – “лисиці” дали бій Олександрії, але програли. Тим не менш, після цього поєдинку закарпатці змогли перепідписати Євгена Селезньова. Вболівальники очікували, що легендарний нападник вийде в основі у домашці проти ковалівців, але Володимир Шаран залишив Женю в запасі.

Перший тайм виявився дуже багатим на події. Вже на 4-й хвилині нечисленні фанати за межами Минай-Арени побачили гол у виконанні господарів – це Кулієв переграв Волинця після шикарного закидання у виконанні Горіна. В наступні ж 15 хвилин “лисиці” якщо й не домінували, то точно вели гру, однак до моментів справа не дійшла.

Колос почав підтискати в середині тайму. Зокрема, на 25-й хвилині Безбородько замикав класну подачу від Оріховського ударом головою в дальній кут (м’яч пройшов поруч зі стійкою), а на 31-й Денис заробив пенальті! Його привіз Горін, який підштовхнув нападника у власному штрафному. Орієховський легеньким ударом переграв Паламарчука з “позначки”, зрівнявши рахунок. 1:1!

Втім, всього через три хвилини арбітр призначив пенальті у ворота Колоса за фол Ільїна проти Кулієва. Вишневський взявся виконувати 11-метровий, потужно пробивши у лівий кут – і не забивши! Стійка врятувала гостей. На Селезньова в цю мить було важко дивитись.

Цей момент став останнім у першому таймі. Відпочивати команди відправились за нічийного рахунку. Другий тайм виявився не таким цікавим, хоча динаміка гри залишалася високою, а команди перехоплювали ініціативу одна в одної. Більш цілісно виглядав Минай, але Колос вміло збивав ритм купою єдиноборств. На жаль, це майже не приносило небезпечних моментів.

По перерві пригадується всього два епізоди. Так, на 59-й хвилині закарпатці могли забити другий гол внаслідок навісу Кулієва з лівого флангу. Твердхліб замкнув його ударом головою в дальній кут, однак Волинець потягнув. Колос відповів аж на 82-й – Орієховський внаслідок метушні у штрафному потужно пробив метрів з 15-ти, влучивши у Бандуру, а постріл Лисенка з добивання пройшов над поперечкою.

Селезньов на поле так і не вийшов, а важливіших моментів у другому таймі не було. У підсумку, фінальний свисток зафіксував результативну нічию.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

2 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

3 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

3 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

3 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

3 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

3 години ago