Categories: УПЛ

Олег Дулуб: Я дивився на своїх гравців і бачив, що вони дуже переживали за результат

Головний тренер “містян” Олег Дулуб прокоментував гру своєї команди в матчі 3-го туру УПЛ проти Кривбаса (0:0).

“Коментувати матч і важко, і легко одночасно. Важко, тому що минулий поєдинок ми грали проти Зорі, й точно не награли на поразку. Після того, як ми поступились луганцям, довелось піднімати психологічний стан команди. І, на мій погляд, нам це вдалось.

Щодо гри, то її можна розділити на два відрізки. Перший – це коли ми до 60-ї хвилини володіли ініціативою. І другий – після 60-ї хвилини, коли зробили заміни і вони нас не підсилили. Нічия – закономірний підсумок зустрічі. Розумієте, це тільки початок сезону, і такі матчі бувають. Я дивився на своїх гравців і бачив, що вони дуже переживали за результат. Не треба забувати, що у нас вісім новачків. З них сім прийшли з Першої ліги. Вони повинні зрозуміти, що таке УПЛ.

Вважаю, до 60-ї хвилини матч йшов під нашим контролем. Адже ми добре проаналізували гру Кривбаса. Але, дивіться, ми програли у минулому турі на 90-й хвилині. Пропустили на рівному місці з нульового кута абсолютно нелогічний гол. Потрібно розуміти, у якому психологічному стані опинилась команда. Проти Зорі ми домінували хвилин 70, й це був виграшний матч за усіма статистичними показниками. А потім нелогічно пропустили. Тому, перш за все, хотіли психологічно підняти дух команди. Перш за все, цей момент. А потім вже тактика.

Якщо говорити про Кривбас, то це флангові атаки. Де грає наш екс-гравець Якімець. Також вони мають хороших нападників: Устименка й Хобленка. Кривбас – хороший суперник”, – цитує Дулуба офіційний сайт криворіжців.

Нагадаємо, після 3-х турів Львів йде у турнірній таблиці УПЛ одинадцятим (1 очко) і має гру у запасі (матч з Минаєм на прохання “містян” було перенесено).

Максимович Назар

Recent Posts

Барселона програла 12 з останніх 26 матчів у ЛЧ

19 вересня відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів сезону 2024/25, у якому «Барселона» на виїзді поступилася «Монако» з рахунком 1:2. Читати…

2 години ago

Олександр Караваєв: Ліга Європи поступається Лізі чемпіонів, але це – великий виклик

Захисник київського "Динамо" Олександр Караваєв на заході, присвяченому старту команди у Лізі Європи, поділився спогадами…

3 години ago

Гендиректор Полісся: На сьогодні ідентичні газони до нашого є лише на трьох стадіонах АПЛ

Генеральний директор "Полісся" Володимир Загурський розповів про технологію укладення нового газону на "Центральному" та двох полях навчально-тренувального…

3 години ago

Дієго Сімеоне: Ми контролювали 80 відсотків гри, але не змогли зупинити контратаку, яка принесла їм гол

Головний тренер "Атлетіко" Дієго Сімеоне прокоментував перемогу над "Лейпцигом" (2:1) в матчі 1-го туру загального…

3 години ago

Платіні запропонував змінити правила футболу та зменшити кількість гравців

Мішель Платіні, який наразі є радником президента Міжнародної федерації асоціацій професійних футболістів, а до цього…

3 години ago

Мікель Артета: Якщо не вдається перемогти, доведеться забрати одне очко

Наставник лондонського Арсенала Мікель Артета висловився про нічию (0:0) з італійською Аталантою у матчі 1…

3 години ago