Categories: УПЛ

УПЛ. Львів розписав нічию з Кривбасом

В рамках 3-го туру УПЛ 222/23 Львів і Кривбас сильнішого не визначили (0:0).

Львів непогано розпочав новий чемпіонат, влаштувавши перестрілку із Зорею (2:3) й втративши очки аж у компенсований час. Втім, у 3-му турі суперник був не менш серйозний – Кривбас. Новачок УПЛ хоч і не набрав очок у перших двох матчах (і навіть голів не забивав), однак дав дуже гідний бій Шахтарю тиждень тому. Крім того, команда Юрія Вернидуба суттєво перевершувала “містян” за кадровим потенціалом.

На такий матч вирішив завітати навіть Олександр Петраков. По його обличчю читалося, що тренер не дуже задоволений побаченим. Швидкості були низькими, єдиноборств проводили більше, ніж атак, а цікавих моментів майже не створювали. Тим не менш, Львів виглядав набагато переконливіше за Кривбас.

“Містяни” до перерви мали дві хороші можливості відкрити рахунок. Так, на 6-й хвилині Бойко пробив зі штрафного у ближній кут, влучивши у зовнішній бік сітки. На 31-й же Нич отримав скидку від Бугая й потужно вистрілив з лівого краю карного майданчика – повз дальній кут! Криворіжці огризнулись низкою зовсім негострих ударів.

Відпочивати команди відправились за нулів на табло. Юрій Вернидуб у роздягальні провів подвійну заміну, випустивши Устименка й Корабліна (Рябов і Понєдєльнік пішли відпочивати). Частково цей хід подіяв. Кривбас захопив ініціативу й контроль над м’ячем, явно домінуючи в другому таймі. Тим не менш, моментів все одно не виникало, адже кількість помилок на третині поля “містян” була колосальною. Львів впевнено оборонявся, нічого не дозволяючи біля власних воріт.

Подібна картина зустрічі не змінювалась до самого фінального свистка. Показово, що за весь матч команди провели всього одному влучанню в площину воріт. Зрештою, поєдинок завершився нульовою нічиєю.

Максимович Назар

Recent Posts

Легенда Шахтаря зробив заяву щодо свого сина, який вболівав проти донеччан у ЛЧ

Колишній нападник донецького Шахтаря Андрій Воробей прокоментував інтерв'ю свого сина Максима, який нині захищає кольори…

4 хв. ago

Олександр Назаренко розсекретив вимоги Ашура в Поліссі

Півзахисник Полісся Олександр Назаренко, який нині є найкращим бомбардиром УПЛ, розповів, що саме від нього…

6 хв. ago

Фанати Шахтаря сказали все, що думають про гру з Болоньєю

У середу, 18 вересня, у матчі першого туру Ліги чемпіонів італійська Болонья на своєму стадіоні…

13 хв. ago

U-16: турніром в Іспанії розпочне свій шлях наймолодша збірна України

Юнацька збірна України (футболісти не старші 2009 року народження) вперше збереться для спільної роботи.Читати далі

23 хв. ago

Півзахисник ЮКСА Парагвай: найбільш пам’ятний матч – проти Кудрівки

Герой туру у Першій лізі Пабло Рамон Кастро Гонсалес на прізвисько «Парагвай»Читати далі

26 хв. ago

Шахтар знизив ціну на Судакова – “гірники” сподіваються продати гравця за 55-60 млн. євро

"Шахтар" суттєво знизив ціну на свого півзахисника Георгія Судакова.Читати далі

37 хв. ago