Categories: УПЛ

УПЛ. Чорноморець розійшовся миром з Інгульцем

В межах 3-го туру Чорноморець та Інгулець сильнішого не виявили.

УПЛ, 3-й тур.

Чорноморець Одеса – Інгулець Петрове  1 : 1.

0 – 1. Запорожець – 33.

1 – 1. Джеймс – 66.

Чорноморець: Дмитро Непогодов, Джеймс Манджрекар (Максим Войтіховський 71), Владислав Наумець (Орест Кузик 58), Дмитро Юсов (Сергій Кравченко 46), Максим Єрмоленко, Родіон Плакса, Реалдо Філі (Олександр Гладкий 58), Євген Селін, Максим Брагару, Володимир Салюк (Андрій Штогрін 46), Сергій Політило

Інгулець: Олексій Паламарчук, Євген Запорожець (Максим Марусич 83), Владислав Клименко (Артем Сітало 74), Олександр Козак (Артем Смоляков 74), Віктор Блізніченко (Володимир Одарюк 67), Андрій Коробенко, Олександр Кучеренко, Сергій Нагієв, Тарас Саків

Попередження: Дмитро Юсов 22, Володимир Салюк 44, Максим Брагару 63 – Владислав Клименко 60, Володимир Одарюк 82

Команди підійшли до зустрічі на рівних – в обох по 1 пункту після 2 зіграних турів. За перші 15 хвилин можна відзначити момент біля воріт Непогодова, коли він врятував після удару Клименка з лету. Одесити відповіли гострим моментом Юсова – форвард не зміг влучити по м’ячу з лінії воротарського.

На 33 хвилині Інгулець повів у рахунку: Запорожець прорвався правим флангом, увійшов у штрафний, не помітив супротиву захисників і пробив у дальній кут – Непогодов не зміг врятувати. Кінцівка першого тайму не дозволила Чорноморцю відігратись – загалом аж 1 удар (він же і в площину воріт) від одеситів. Інгулець 5 разів пробивав та має 2 влучання в площину.

Другий тайм розпочався у повільному темпі. Інгулець очікувано не спішив, намагаючись контролювати м’яч. У Чорноморця погано вдавався контроль м’яча, тож про продумані атаки годі було мріяти. На 61 хвилині Плакса створив класний момент для Брагару, але гол все одно був би не зарахований через офсайд.

Максим незабаром втратив ще один момент пробивши на виконання у кут – Паламарчук потягнув. Але після цього Чорноморець і відігрався: Політило навісив з кутового, а Манджрекар Джеймс легко замкнув головою. Перший гол одеситів у поточному сезоні УПЛ.

Брагару продовжив своє марнотратство – Гладкий видав шикарну передачу на Максима, але той з двох спроб не переграв воротаря. Арбітр ще й зафіксував офсайд. Чорноморець і далі був більш активним. Войцеховський замикав навіс зі штрафного, але пробив трохи повз дальню стійку. Подібним чином міг забити Гладкий – небезпечні нагоди в кінці гри виникали виключно зі стандартів.

В компенсований час Інгулець зробив дві вилазки в атаку. Спочатку Марусич не зміг віддати на Сітала у виходів 2-в-1. Пізніше Сітало пробив над воротами, а команди так і не змогли виявити сильнішого.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

2 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

2 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

2 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

2 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

2 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

2 години ago