Categories: УПЛ

Олександр Кучер: Повинні були забивати ще

Головний тренер СК «Дніпро-1» Олександр Кучер на післяматчевій пресконференції прокоментував підсумки переможного матчу проти «Вересу» (2:0):

– Ми грали проти гарної команди: агресивної, фізично добре готової. Юрій Вірт вміє налаштовувати своїх підопічних. Очікували, що буде важка гра для нас, тому що суперник агресивно захищається. Потрібно було забити перший м’яч і тоді нам було б легше. Спочатку у нас це не вийшло, але в кінці першого тайму ми забили, і після цього команда почала вже грати спокійніше. Ну а після другого голу гра була повністю під нашим контролем. Ми повинні були забивати ще, але десь нам не щастило в атаці. Непогано сьогодні ми зіграли на стандартах, після яких вдавалося створювати моменти, та і з гри також могли забивати ще. Але є у нас результат 2:0, яким ми, звичайно, задоволені, адже для нас це важливі три очки. Будемо працювати далі, адже вже за п’ять днів у нас гра у груповому раунді Ліги Конференцій.

– Ви вже ознайомилися із рівнем АЗ?

– Так, звичайно, я дивився їх останній матч, як вони діють. Там у команді сплав молоді та досвіду, є швидкі футболісти. Команда ще не знала поразок у чемпіонаті Нідерландів, так що нам буде непросто. Вони грають у швидкий, комбінаційний футбол, там є молоді, гарні виконавці, які добре працюють з м’ячом. Треба буде розбирати їх гру і будемо готуватися до цього матчу.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

13 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

17 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

18 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

22 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

24 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

26 хв. ago