Categories: Трансфери

ТаТоТаке: На столі у Ігоря Суркіса – як мінімум одна конкретна пропозиція по Циганкову

«ТоТаТаке» розкриває деталі потенційного трансферу Віктора Циганкова, який може найближчим часом покинути столичний клуб.

Продаж Циганкова – сьогодні чи ніколи

Тут – все, що нам відомо про ситуацію.

1 вересня – останній день, коли трансферне вікно в Європі не закрите на шпінгалет. Сьогодні по суті вирішиться доля лідера Динамо Віктора Циганкова. За інформацією ТаТоТаке, на столі у Ігоря Суркіса – як мінімум одна конкретна пропозиція. Космічних сум бути не може: гравець не виявив себе у Лізі чемпіонів, йому не 18, він не завжди виходить в основному складі збірної… Але саме сьогодні президенту Динамо треба ухвалити найважливіше стратегічне рішення.

Варіант А: продати гравця, без якого команда майже безпорадна в атаці та поставити під великий сумнів завоювання чемпіонства та, відповідно, подальші гонорари у ЛЧ.

Варіант Б: утримати Циганкова і втратити на ньому близько 10 млн (хоча transfermarkt оцінює у 25, і ІМС очевидно з ним згоден), але гіпотетично виграти 40 вже через рік. Хоча це й не достеменно.

Що стосується потенційних покупців… За нашою інформацією, Севілья пропонувала ДК за Циганкова 5-6 млн відразу і високий відсоток від наступного продажу потім.

Мабуть, Суркіс пішов у відмову, оскільки вчора червоно-білі підписали за 12 млн. іншого правого вінгера – Аднана Янузая із Сосьєдаду. Тож цього сезону позиція закрита.

Проте, якщо сьогодні Ігор Суркіс не ухвалить рішення про продаж, йому залишиться діяти за «сценарієм Ярмоленка» – пропонувати Циганкову продовжити контракт із Динамо. Імовірність добровільної згоди – вкрай низька.

За інформацією ТаТоТаке, Севілья готова за півроку підписати з Віктором попередній контракт, згідно з яким влітку 2023-го він переїде до Іспанії безкоштовно.

Історія на кшталт Мончі. І одного разу все те саме він проробляв з іншим топовим вінгером УПЛ – Євгеном Коноплянкою. Від подальшого переходу в Шальке Севілья отримала 12,5 млн. євро.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

6 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

6 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

6 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

6 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

7 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

7 години ago