Categories: Перша ліга

Нападник Металурга: Важливо зробити правильні висновки з матчу проти Кременя

Герой стартового туру у Першій лізі Олексій Сидоров розповів про свої емоції від матчу проти Кременя (3:3).

– Звісно, завжди приємна така увага до моєї персони, – сказав футболіст пресслужбі ПФЛ. – Проте, найголовніше – це результати команди. Хочу допомагати Металургу перемагати у кожному матчі. На жаль, у цій грі не вдалося досягнути бажаного результату.

– Наскільки хвилюючим для вас був дебют у Першій лізі? Хвилювалися перед грою?

– Особисто для мене це була не перша гра у Першій лізі. Дебютував у сезоні 2019/20. Перед кожною грою є хвилювання, але з першим дотиком до м’яча воно зникає. Тренер завжди просить нас думати лише про футбол, тому намагаємося викидати всі зайві думки з голови, хоча зараз це дуже непросто.

– Як оціните підготовку команди до сезону? Чи все вдалося реалізувати з огляду на ситуацію в країні?

– Вважаю, що вдалося підійти до початку чемпіонату у хороших ігрових кондиціях. Нам вдалося якісно попрацювати на зборах, зіграти спаринги проти сильних суперників. Ми готові демонструвати свій найкращий футбол і прогресувати від матчу до матчу.

– Уже на 11-й хвилині ви реалізували пенальті і відкрили рахунок у матчі. Така довіра з боку партнерів додатково вас надихає та мотивує? Що промайнуло у голові після дебютного забитого м’яча?

– Приємно, коли команда у мене вірить. Роблю все від себе залежне, щоб не підвести партнерів. Після забитого м’яча переповнювали позитивні емоції. Після такої тривалої паузи щасливий знову відчувати емоції від забитих м’ячів в офіційних матчах.

– Суперник швидко зрівняв рахунок. Цей пропущений м’яч став для вас холодним душем? Хто не дограв у тій ситуації?

– Звісно, завжди неприємно пропускати. До того ж, ми повністю контролювали гру. На теоретичних заняттях розберемо цей епізод і намагатимемося не припускатися таких помилок у наступних матчах.

– Другий пенальті у грі ви не забили, але підстрахував Володимир Білоцерковець. Приготували вже невеликий подарунок для партнера, який вам допоміг?

– Я обов’язково віддячу Володимиру. Дякую йому за те, що виручив мене і забив дуже важливий м’яч для нашої команди.

– Ще до перерви після прострілу Білоцерковця ви своїм точним ударом збільшили перевагу Металурга. Можете пригадати той епізод?

– Польовий змістився з флангу в центр і віддав на Білоцерковця. Коли побачив, що Володимир вже готовий віддавати, побіг на ближню стійку і відправив м’яч у сітку.

– Що сталося у другому таймі? Можливо, вилучення Сидоренка негативно вплинуло на команду і ви зарано повірили у перемогу?

– У мене досі немає відповіді на це питання. Наша команда провалила другу половину зустрічі. Так грати не можна. Сподіваємося, що зробимо правильні висновки з цього матчу.

– Погоджуєтеся з тим, що Роман Локтіонов завдяки серії замін у другому таймі зміг переломити хід зустрічі, а ваша команда не змогли до цього підлаштуватися?

– Дійсно, тренерський штаб суперника своїми замінами змінив хід матчу. Не розумію, чому ми були не готовими до цього. Проте, також необхідно віддати належне кременчуцькому колективу.

– Цей матч дав вашій команді неоціненний досвід ,якого бракувало. Які висновки зробили після гри?

– Чемпіонат лише розпочався. Все залежить від нашої гри. Кожен футболіст проаналізує свої помилки і рухатимемося далі. У вівторок ще раз розберемо гру, тренерський штаб відзначить позитивні та негативні моменти.

– Старт у Першій лізі став для вас дуже яскравим. Наскільки ви особисто задоволені своїм прогресом?

– Щасливий, що зміг відзначитися дублем, проте, на жаль, команда не перемогла. Хочу подякувати партнерам, адже без їхньої допомогти не зміг би забити.

– Які очікування від матчу проти ЛНЗ, якого всі вважають одним із фаворитів чемпіонату через велику кількість досвідчених гравців у складі?

– Зараз складно виділяти фаворитів нинішнього сезону. На мою думку, всі команди більш менш рівні. Чемпіонат обіцяє бути цікавим. Через шість-сім турів можна буде оцінити потенціал команд. Думаю, що гра проти ЛНЗ буде видовищною.

Пресслужба ПФЛ за матеріалами SportArena

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

22 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

25 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

27 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

30 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

33 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

35 хв. ago