Categories: УПЛ

Мірча Луческу: Чому грали у Львові? Рішення тут грати було великою помилкою

Головний тренер Динамо Мірча Луческу прокоментував результат матчу 2-го туру УПЛ проти СК Дніпро-1.

“Чому грали у Львові? Рішення тут грати було великою помилкою. Я хотів, щоб два матчі – з СК Дніпро-1 та з Зорею – ми провели у Києві. Хлопці два місяці тому виїхали з України, відколи не бачили своїх сімей. Тому я наполягав на тому, щоби їхати до Києва.

Ще у матчі-відповіді з Бенфікою я відчув, що психологічний стан гравців поганий. З цієї причини я також хотів, щоб ми поїхали до Києва. Коли граєш без уболівальників, маємо бути додаткові емоції, які дозволять футболістам вийти на матч зі свіжою головою. Цього сьогодні не було. Психологічний стан команди знову був поганий. Напевно, в тому числі й з тієї причини, що хлопці надто довго не були вдома, не бачили рідних.

Що стосується самого матчу, то треба визнати, що команда суперника була набагато агресивнішою за нас. Плюс, рання заміна у нашому складі внесла свої корективи. Зрештою, ми пропустили гол. Пропустили знову зі стандарту, знову, як і в матчі з Бенфікою, не дограв до кінця Бєсєдін.

Коли пропускаєш першим, грає зовсім по-іншому. Після першого гол СК Дніпро-1 став діяти ще агресивніше. Відразу змінилася картина на полі. Ну а в другому таймі футболу практично не було – затягувань часу було стільки, що гри було, напевно, 15-20 хвилин. Ці зупинки були спрямовані на те, щоби нервувати футболістів, щоб кожен займався суперечками, а не грою. Футболу після перерви по суті не було. Ми зараз у складній ситуації, але треба перебороти цей момент. Сподіваюся, повернення до Києва сприятиме цьому”, – зазначив Луческу на післяматчевій прес-конференції.

Додамо, що Динамо розгромно програло СК Дніпро-1 (0:3). Після зустрічі Луческу вибухнув через питання про Забарного та покинув прес-конференцію.

Максимович Назар

Recent Posts

УЄФА назвав претендентів на звання гравця тижня в Лізі чемпіонів

УЄФА назвав четвірку претендентів на звання найкращого гравця тижня в Лізі чемпіонів. У ній виявилося…

2 хв. ago

Барселона програла 12 з останніх 26 матчів у ЛЧ

19 вересня відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів сезону 2024/25, у якому «Барселона» на виїзді поступилася «Монако» з рахунком 1:2. Читати…

3 години ago

Олександр Караваєв: Ліга Європи поступається Лізі чемпіонів, але це – великий виклик

Захисник київського "Динамо" Олександр Караваєв на заході, присвяченому старту команди у Лізі Європи, поділився спогадами…

4 години ago

Гендиректор Полісся: На сьогодні ідентичні газони до нашого є лише на трьох стадіонах АПЛ

Генеральний директор "Полісся" Володимир Загурський розповів про технологію укладення нового газону на "Центральному" та двох полях навчально-тренувального…

4 години ago

Дієго Сімеоне: Ми контролювали 80 відсотків гри, але не змогли зупинити контратаку, яка принесла їм гол

Головний тренер "Атлетіко" Дієго Сімеоне прокоментував перемогу над "Лейпцигом" (2:1) в матчі 1-го туру загального…

4 години ago

Платіні запропонував змінити правила футболу та зменшити кількість гравців

Мішель Платіні, який наразі є радником президента Міжнародної федерації асоціацій професійних футболістів, а до цього…

4 години ago