Categories: УПЛ

УПЛ, 2-й тур. Металіст 1925 розписав суху нічию з Чорноморцем

Чорноморець в рамках 2-го туру УПЛ видав хороший матч проти Металіста 1925, але голів команди так і не забили.

Чорноморець відверто розчарував у першому турі, зазнавши поразки від Вереса й не влучивши у площину воріт жодного разу. Металіст 1925 же видав дуже симпатичний матч проти Шахтаря, заслужено втримавши нічию, тож у матчі харків’ян проти одеситів на НСК Олімпійський фаворит був очевидним. Втім, не все сталося, як гадалося.

Перший тайм “моряки” виграли начисто, ведучи з рахунком 7:1 за ударами (4:1 в площину). Кращими одесити були не тільки в загостренні, а і в загальному русі футболістів на полі – Чорноморець був швидшим і цікавішим. Як наслідок, тричі підопічні Романа Григорчука могли виходити вперед.

Так, на 14-й хвилині Брагару отримав передачу на правий край штрафного, хитнув захисника й ефектно закрутив м’яч у дальню дев’ятку. Стійка врятувала Металіст 1925! На 20-й Юсов трішечки не дотягнувся до кросу з правого флангу на лінію воротарського – голкіпер Мозіль вибив сферу на Бобка й парирував його постріл з меж карного майданчика. На 35-й же він витягнув потужний удар Брагару з дистанції під ближню стійку.

Харків’яни огризнулись атакою, в якій Борячук вийшов на лівий кут штрафного й потужно пробив. Непогодов парирував на Русина, а той з гострого кута покотив м”яч паралельно воротам. Зрештою, відпочивати команди відправились за нулів на табло. Металіст 1925 відскочив.

Другий тайм виявився набагато важчим для одеситів. “Жовто-сині” одразу зі стартовим свистком пішли уперед, організувавши кілька небезпечних стандартів і завдавши кілька ударів. Постріл Габелка метрів з 23-х пройшов повз дальній кут, Борячук зі штрафного влучив у стінку, а Джеймс ледь не зрізав м’яч у власні ворота.

Зрештою, на 51-й хвилині тиск Металіста 1925 вилився у пенальті. Його привіз Джеймс, рукою заблокувавши простріл Ременюка – до речі, в попередньому турі канадець теж привіз 11-метровий.

Габелок підійшов до “позначки” й бахнув у правий кут – і не забив! Непогодов врятував Чорноморець. В другому матчі поспіль. Браво!

Поступово Чорноморцю вдалося вирівняти хід зустрічі. В середині другого тайму одесити навіть провели кілька хороших контратак – одну з них на 74-й хвилині Брагару мав завершувати пострілом з лінії воротарського, але Максим не дотягнувся до м’яча. В цілому ж, яскравих моментів в цей період гри не виникало. Команди мали тільки кілька непоганих кросів та негострих ударів з-за меж штрафного, причому “моряки” діяли активніше.

Наприкінці матчі обидва тренери провели купу замін, однак покращити футбол своїй підопічних їм не вдалося. Нічого цікавого телеглядачі так і не побачили. У підсумку, фінальний свисток зафіксував нульову нічию.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

28 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

32 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

33 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

37 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

39 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

41 хв. ago