Categories: УПЛ

УПЛ, 2-й тур. Львів у результативному матчі поступився Зорі

В межах 2-го туру УПЛ Львів приймав Зорю.

УПЛ, 2-й тур.

Львів – Зоря  2 : 2.

0 – 1. Вантух – 8.

1 – 1. Бойко – 12.

2 – 1. Нич – 49.

2 – 2. Мишньов – 58.

2 – 3. Алефіренко – 90.

ФК Львів: Олександр Ільющенков, Назарій Муравський, Віталій Бойко, Владислав Бугай (Богдан Мишенко 59), Назарій Ніч (Артур Ременяк 66), Андрій Якимов, Михайло Шишка (Борис Крушинський 66), Андрій Бусько (Артем Вовкун 84), Артем Мільченко, Максим Грисьо (Роман Михайлів 84), Олександр Васильєв

Зоря: Дмитро Мацапура, Вячеслав Чурко, Сергій Булеца (Деніс Нагн0йний 79), Єгор Назарина, Назарій Русін (Даниїл Алефіренко 88), Максим Імереков, Арсеній Батагов, Роман Вантух (Ігор Снурніцин 79), Крістіан Даль, Олег Данченко, Максим Сміян (Дмитро Мишньов 56)

Попередження: Назарій Муравський 74, Артем Мільченко 77 – Єгор Назарина 42, Максим Імереков 67

Зоря у першому турі УПЛ розбила Ворсклу. Натомість для Львова матч проти луганців був дебютним у сезоні. Команди розпочали без традиційної розвідки, влаштувавши ефектну перестрілку вже на старті гри. Гості вийшли вперед завдяки класному розіграшу стандарту. Чурко навісив зі штрафного,а Імереков виявився найспритнішим у повітрі та скинув під удар Вантуху, який ідеально виконав злету.

Ранній пропущений м’яч зовсім не знітив підопічних Дулуба, які швидко відновили паритет. Бойко після передачі з центру поля несподівано вискочив на побачення з кіпером та невідпорно пробив у ближній. Зоря намагалася грати широко і створювала небезпеку біля воріт господарів атаками з обох флангів. У середині першого тайму Русин втратив два хороші моменти: спочатку екс-форвард Динамо не зумів замкнути простріл справа, а згодом, вигравши другий поверх, пробив поруч зі стійкою.

Господарі огризалися на стандартах. Нич навіть влучив у стійку, однак лайнсмен справедливо зафіксував офсайд відразу в трьох гравців Львова. А після удару Бугая луганців рятував Імереков, прийнявши сферу на себе. До перерви команди більше не забивали.

На старті другого тайму Львів шокував гостей швидким голом. Нич впевнено переграв Мацапуру після розрізної передачі від Бойка. Останній міг подвоїти перевагу “містян”, проте м’яч після його “парашуту” з лінії воріт виніс Імереков. Не забиваєш ти – забивають тобі. Мишньов, який щойно вийшов на заміну, скористався розрізною передачею Крістіана і пробив повз Ільющенкова.

В кінці поєдинку Грисьо міг вирвати перемогу для Львова, але з його потужним ударом впорався Мацапура. На останніх хвилинах рефері скасував гол Нагнойного, який завершував у порожні ворота, через неоднозначний офсайд. Проте, луганці все ж зуміли вирвати перемогу перед фінальним свистком. Алефіренку вдався дивовижний удар фактично з нульового кута – 2:3.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

3 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

3 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

3 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

3 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

4 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

4 години ago