Categories: Єврокубки

Сергій Нагорняк: Динамо – фаворит свого квартету, а Дніпро-1 побореться за вихід із групи

Наші команди «Динамо» та «Дніпро-1» дізналися своїх суперників у груповому раунді Ліги Європи та Ліги конференцій відповідно.

Кияни зіграють з «Ренном», «Фенербахче» та кіпрським «АЕКом». Своєю чергою дніпряни отримали «АЗ» (Нідерланди), «Апполон» (Кіпр) і «Вадуц» (Ліхтенштейн). Своїми враженнями від жеребкування з порталом «Рейтинг Букмекерів» поділився колишній півзахисник збірної України Сергій Нагорняк.

— У «Динамо» нормальна группа, — сказав Нагорняк. — Так, знову доведеться зустрітися з «Фенербахче» і ця дуель буде ще складнішою, ніж у Лізі чемпіонів, оскільки турки у будь-якому разі захочуть взяти реванш. Свій чемпіонат вони розпочали непогано, заробивши сім очок у трьох поєдинках.

Що стосується «АЕКа», то тут у «динамівців» буде можливість помститися за «Дніпро-1», який поступився кіпріотам у плей-оф раунді. Кривдник дніпрян показав себе з найкращого боку в плані дисципліни та реалізації гольових моментів.

Ну а «Ренн» — четверта команда Франції. Щороку вони продають футболістів у великі клуби, якісно набирають молодь, але результат у них пристойний. За останні три сезони «Ренн» нижче шостого місця не опускався, а це говорить про стабільність.

Втім, я все одно вважаю «Динамо» однозначним фаворитом свого квартету. Кияни з Мірчею Луческу на чолі знають, як грати у великих матчах. «Біло-сині» провели вже шість офіційних матчів, найближчого вікенду команда стартує в УПЛ, тож до початку групового турніру «динамівці» повинні підійти у всеозброєнні.

Стосовно «Дніпра-1», то дніпрянам із жеребом певною мірою пощастило, враховуючи, хто міг їм потрапити. Проте і ця група – не подарунок. У команди та головного тренера роботи непочатий край.

Той «Дніпро-1», який був торік, і сьогоднішній – це різні речі. Виступ у Лізі конференцій буде справжнім іспитом для колективу. Гра в обороні та воротарська позиція зараз викликають у мене найбільші побоювання.

Однак, якщо говорити виключно за складом, то дніпрянам під силу поборотися за вихід із групи. Так, тут на папері однозначним лідером виглядає нідерландський «АЗ».
А ось у протистояннях з «Вадуцем» та «Аполлоном» треба перемагати, попри те, що кіпріоти стали чемпіонами своєї країни, і навіть незважаючи на всю футбольну ситуацію, яка зараз є в Україні.

«Дніпру-1» важливо у першому матчі заробити позитивний результат – тоді й надалі легше працюватиме. Я вірю, що команда Олександра Кучера зможе порадувати українських вболівальників. Виліт із Ліги Європи спишемо на непорозуміння (усміхається).

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

5 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

5 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

5 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

5 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

5 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

6 години ago