Categories: Перша ліга

Львівські Карпати активно готуються до старту сезону в Першій лізі

Карпатівці провели тренування на стадіоні “Школяр”. Хлопці перебувають у бойовому настрої та наполегливо готуються до матчу проти ФСК “Маріуполь”.

Спочатку команда провела розминку, згодом футболісти перейшли до безпосередньої роботи з м’ячем. Голкіпери “Карпат” займались під чітким керівництвом Богдана Стронціцького, після чого приєднались до спільної роботи з гравцями.

Новачок львів’ян Дмитро Махнєв поділився своїми очікуваннями від початку сезону: “Можу сказати, що ми дуже серйозно готуємось до поєдинку проти ФСК “Маріуполь” і загалом до початку чемпіонату. Усі прекрасно розуміють, які перед командою стоять завдання та чого очікують від нас вболівальники. Ми проводимо серйозну підготовку та розраховуємо лише на перемогу!”

Крім того, центральний захисник “Карпат” прокоментував новий формат Першої ліги у сезоні 22/23 та те, що матчі будуть відбуватися без глядачів: “На нас очікують цікаві змагання, адже з двох груп у наступний етап виходять по чотири команди. Ми розуміємо, що у нас є дуже серйозні конкуренти і нам не можна втрачати очки, бо потім буде важко”.

“Дуже прикро, що матчі відбуватимуться без глядачів, тому що я знаю, які у Львові вболівальники. Хотілося б відчути особливу атмосферу стадіону. Головне, щоб чемпіонат узагалі розпочався. Ми дуже вдячні усім захисникам і захисницям, які боронять кордони нашої України”, – підсумував Дмитро.

Правий фулбек “левів” Денис Галенков теж розповів про свої очікування від старту чемпіонату: “Ми вже не можемо дочекатися початку нового сезону, всі чекають першого матчу. Перед нами поставлені високі завдання, тому в кожному поєдинку треба здобувати перемоги і все буде добре”.

Також Денис поділився своєю думкою щодо суперників “Карпат” у новому сезоні: “У нас нелегка та рівна група. Є хороші команди: непоступливе “Прикарпаття”, міцні “Полісся” та “Діназ”. Не буде простих матчів, але ми намагатимемось зробити все, що від нас залежить, щоб досягти результату”.

Нагадаємо, що вже у суботу, 27-го серпня, “зелено-білі” проведуть поєдинок проти ФСК “Маріуполь”. Матч відбудеться у Львові на стадіоні “Україна” та розпочнеться о 16:00.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

5 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

5 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

5 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

5 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

5 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

5 години ago