Categories: УПЛ

УПЛ. Інгулець поступився Олександрії

Інгулець в рамках 7-го туру УПЛ приймав Олександрію.

УПЛ, 7-й тур.

Інгулець – Олександрія  1 : 2.

0 – 1. Рибалка – 22-пен.

0 – 2. Цуріков – 49.

1 – 2. Кучеренко – 63.

Новий розіграш чемпіонату продовжує вражати фанів несподіваними поворотами. То офіційного транслятора не пускають на стадіони, то неофіційному банять ютуб-трансляції, то матч триває чотири з половиною години. Тепер от Інгулець стартує в сезоні одразу з сьомого туру. Втім, остання практика є нормальною навіть для топ-ліг – просто цей факт дотепно лягає в ряд різноманітних факапів УПЛ протягом тижня.

Регіональне аграрне дербі між Інгульцем і Олександрією обіцяло пройти без ексцесів. Обидва клуби перебувають в єдиному телепулі, їхні тренери відносно спокійні, а вболівальників на трибунах не було – щоправда, вони зібрались за межами стадіону в Петровому. Втім, телеглядачів (якщо такі були) підвела якість сигналу зі стадіону. В трансляції виникали проблеми з картинкою та звуком, а один із голів взагалі не показали.

У футбольному плані матч виявився саме таким, як і очікували. Спека заважала гравцям проявити свої найкращі якості – швидкості були низькими, а моментів виникало обмаль. В першому таймі реально цікавим був всього один ігровий відрізок, який тривав з 22-ї хвилини по 25-ту.

Спочатку Олександрія заробила пенальті внаслідок вривання Кобзара у штрафний та фолу Кучера. Рибалка впевнено реалізував 11-метровий. Одразу після цього Кобзар знову влетів у карний майданчик і завдав удар, але Кучер цього разу накрив спробу. Інгулець відповів пострілом Запорожця з лівого краю штрафного у стійку. От і вся гострота.

На перерву команди відправились за мінімальної переваги Олександрії. На старті ж другого тайму підопічні Юрія Гури забили ще раз – Цуріков відзначився з передачі Вікентія Волошина. 0:2! Дане взяття воріт показали дещо згодом, адже перші 7 хвилин сигналу зі стадіону не було.

Інгулець зумів відіграти один м’яч на 62-й хвилині внаслідок подачі з кутового. Інтригу відродив Кучеренко, який вдало пробив головою з рикошетом від газону. На 78-й Одарюк міг і зрівняти рахунок, однак Одарюк з близької відстані запустив сферу над поперечкою.

Цей момент став останнім для петровців у зустрічі. Олександрія ж могла забити втретє на 82-й зусиллями Бабогла, якому вдалося класно пробити головою після подачі Калітвінцева з правого флангу. М’яч пройшов над воротами. Даний момент став останнім у зустрічі. У підсумку, фінальний свисток зафіксував перемогу команди Юрія Гури.

Максимович Назар

Recent Posts

Джан П’єро Гасперіні: Арсенал – чудова команда, яку важко обіграти

Увечері 19 вересня відбулися матчі 1-го туру Ліги чемпіонів 2024/25.Читати далі

27 хв. ago

Джерело: для Мудрика важливий 10-й номер, він вимагав його в Челсі

За інформацією ТаТоТаке, Михайло Мудрик перед підписанням контракту з Челсі просив у одного керівника віддати…

57 хв. ago

14-річний вундеркінд Арсеналу встановив рекорд у Юнацькій лізі УЄФА

14-річний Макс Даумен встановив новий рекорд, ставши наймолодшим гравцем в історії "Арсеналу" у Юнацькій лізі…

1 годину ago

Хабі Алонсо: Це лише перша гра, але, звісно, ​​ми задоволені

19 вересня о 19:45 відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів. Німецький Байєр у гостях відвантажив…

1 годину ago

Інгулець може підписати захисника Динамо

За інсайдерською інформацією, на перегляді в “Інгульці” перебуває 20-річний правий захисник “Динамо” Артем Бенедюк.Читати далі

1 годину ago

Ганс-Дітер Флік: Ми маємо визнати, що Монако заслужив на перемогу

Головний тренер «Барселони» Ганс-Дітер Флік оцінив поразку від «Монако» (1:2) у матчі 1-го туру основного турніру оновленої…

1 годину ago