Categories: Єврокубки

Мирон Маркевич: Думаю, що СК Дніпро-1 переможе АЕК у додатковий час і пройде далі

Мирон Маркевич детально проаналізував шанси СК Дніпро-1 відігратися у матчі відповіді кваліфікації ЛЄ проти АЕК Ларнака.

“Зрозуміло, що у першій грі АЕК переміг і тому їм буде трохи легше. Але якщо СК Дніпро-1 зіграє так, як у другому таймі першого матчу, то переможе. Друга половина зустрічі у виконанні дніпровської команди була обнадійливою.

Потрібно ризикувати та ставити двох нападників. Іншого я не бачу. Мають виходити ті футболісти, які грали у другому таймі першого матчу. Яке враження справив Кучер на чолі СК Дніпро-1? Поки що рано про щось говорити. Сьогодні для нього дуже важливий матч. Не хочеться, щоби ми розгубили всі команди в єврокубках.

У СК Дніпро-1 швидша команда. З кіпріотами необхідно включити швидкості, бути орієнтованим постійно вперед. СК Дніпро-1 вміє грати, але треба робити це швидше. Там буде дуже сильна спека, яку треба витримати. Пам’ятаю, ми грали на Кіпрі з Металістом – було непросто. СК Дніпро-1 треба показати характер. Фанати АЕКа? Вболівальники всюди однакові, гадаю, не треба звертати на них уваги. Потрібно виходити та показувати свою гру.

Усі гравці СК Дніпро-1 досвідчені. Сподіваємося, що у цьому матчі покаже себе Громов. Також ми всі чекаємо, що має вистрілити Довбик. Бланко теж непогано виглядав у першому матчі, але з однієї гри важко судити.

СК Дніпро-1 потрібно більш відповідально діяти за стандартів і не втрачати гравців у штрафному майданчику. При першому голі обіграли Танчика, але має бути підстрахування. Бразильський голкіпер, звичайно, начудив з другим голом, але, сподіваємось, чудити більше не буде. Подивимося. Думаю, Валефу треба дати шанс у другому матчі, щоб він виправився. Сарапій – дуже важливий гравець для СК Дніпро-1. Він непогано відіграв перший матч. Шкода, що його не буде. Нехай тепер показує себе Когут.

Я вважаю, що цю команду треба обігрувати. Іншого і бути не повинно! Думаю, що СК Дніпро-1 переможе у додатковий час і пройде далі”, – резюмував Маркевич у коментарі FanDay.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

37 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

41 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

42 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

46 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

48 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

50 хв. ago