Categories: Єврокубки

ПСВ – Рейнджерс: анонс матчу-відповіді плей-офф ЛЧ

Ліга Чемпіонів, кваліфікація. Раунд плей-офф, матч у відповідь
24 серпня, 22-00. Ейндховен, “ПСВ-Стадіон”
Перша гра – 2:2
Трансляція – Megogo

ПСВ Ейндховен

ПСВ пристойно додав за літо, незважаючи на скромні фінансові вливання. У воротах команди тепер стоїть один із найкращих шот-стоперів Європи Вальтер Мартінес, який, утім, уже двічі помилився цього сезону. Його невдалі дії на “Айброкс” дозволили Лоуренсу забити м’яч ударом зі штрафного минулого тижня. Натомість Люк де Йонг вписався як треба – забив вирішальний гол “Монако” у додатковий час у минулому раунді, і вже виправдовує свою капітанську пов’язку.

У Руда ван Ністелроя справи на новому місці поки що йдуть дуже вдало. Дві перемоги у двох матчах чемпіонату, тріумф у Суперкубку Нідерландів над “Аяксом” (5:3), та крок від потрапляння до групового етапу ЛЧ. Його команда любить грати сміливо та завжди небезпечна в атаці, але захист періодично виглядає дуже наївно. Благо пристойний пресинг, який дістався у спадок від Шмідта, дозволяє маскувати проблеми.

Рейнджерс

“Рейнджерс” підходить до гри у відповідь з рівним рахунком, але в першій дуелі вони втратили одну з небагатьох своїх переваг – шалену атмосферу “Айброкса”. Саме завдяки нестримній енергії своїх фанатів команда із Глазго цього року влаштовувала тут тортури таким клубам, як “Борусія” Дортмунд та “РБ Лейпциг”. Тут же було здобуто перемогу над “Юніоном” (3:0), яка дозволила вийти в раунд плей-офф після поразки в Бельгії у два м’ячі.

Команда Джованні ван Бронкхорста виграла лише одну гру сезону в гостях. І це може стати серйозною проблемою. Крім того, зараз “джерс” явно не в тій формі, що була у плей-офф ЛЄ навесні цього року. До того ж команда зовсім погана на стандартах – у таких поєдинках це може зіграти поганий жарт із шотландцями.

Особисті зустрічі

Суперники зустрічалися між собою сім разів. У “ПСВ” лише одна перемога при трьох поразках. Ще три гри завершилися внічию. У цьому столітті команди провели три зустрічі: у 2011-му – у 1/8 ЛЄ Ейндховен пройшов далі (0:0, 0:1), минулого тижня зіграли 2:2. Цікавим був матч, зіграний 20 жовтня 1999 року. Тоді Ван Ністелрой забив єдиний гол ейдховенців у гостьовому матчі з “Рейнджерс”, у складі якого грав нинішній головний тренер шотландського клубу Джованні ван Бронкхорст.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

33 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

36 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

38 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

42 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

44 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

46 хв. ago