Categories: УПЛ

Суркіс відреагував на тролінг від Гагаріна: Де Динамо? Подивимось, де буде Кривбас

Президент “біло-синіх” Ігор Суркіс порадив віце-президенту криворіжців Артему Гагаріну розібратись в азах футболу, перед тим як щось писати.

“Це говорить про те, що у людини роздвоєння особистості. З одного боку, він каже: добре, що створили телепул, а з іншого – він питає: де Динамо? Ну подивимося, де буде Кривбас.

Він тільки-но починає свій шлях у футболі та не зовсім розуміє, про що говорить. Якби він хоч трохи знався на футболі, то знав би, що права на матчі Ліги чемпіонів належать УЄФА. Нагадаю, що наші матчі у другому та третьому раунді кваліфікації транслювала Setanta, оскільки на цьому етапі права належать клубам, а раунд плей-офф прирівнюється вже до Ліги чемпіонів та правами розпоряджається УЄФА.

Підкреслю, що ми продали права Setanta на два раунди відбору за умови, що канал “2+2” покаже наш матч із 15-хвилинною затримкою. Цього хочемо і для чемпіонату України. І, як мені відомо, зйомку для Setanta проводив “2+2″. А цьому товаришу, який у футболі без року тиждень і вміє піаритися лише у своїх соцмережах, я пораджу розібратися спочатку у футбольних азах, а потім щось писати”, – сказав Суркіс в інтерв’ю FanDay.

Нагадаємо, представник Кривбаса вирішив потролити Динамо за те, що матч з Бенфікою не транслювали на загальнодоступному каналі, поставивши славнозвісне тайсонівське питання “Де Динамо?”. Вставити шпильку у бік Суркіса Гагаріна змусила позиція президента киян щодо бойкоту телепулу УПЛ.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

7 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

7 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

7 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

7 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

7 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

7 години ago