Інтер – Спеція: Анонс матчу 2-го туру Серії А

20 серпня. 21:45. Серія А. Другий тур
Мілан. “Джузеппе Меацца”
Головний арбітр: Давіде Герсіні
ТВ: MEGOGO

“Інтер” та “Спеція” перемогли в першому турі Серії А з різницею в один м’яч. Щоправда, їхні відчуття різні. Другі дуже задоволені 1:0 над “Емполі”, особливо – “сухим” матчем 19-ої оборони ліги у попередньому сезоні. А ось перші ледве видерли на останній хвилині перемогу над новачком ліги і почуваються не надто комфортно. Сьогодні вони намагатимуться реабілітуватися. Але проти команди, яка перемогла у своєму попередньому візиті на “Сан Сіро” (“Мілан” у січні) просто не буде.

Після поразки “Мілан” у лізі не програвав на шляху до Скудетто. А до нього в грудні “Спеція” ще й виграла у Неаполі. В тому ж місяці, щоправда, у Мілані програла “Інтеру” з рахунком 0:2, а вдома поступилася йому з рахунком 1:3. Але грати проти грандів вона вміє. Тим паче здатна, якщо повірити в прогрес її оборони на підставі одного матчу. Новий головний тренер Лука Готті вважає, що перемога вивільнила команду, дозволила їй провести тиждень вільно та дозволить грати вільно сьогодні.

Сама перемога над “Емполі” легкою аж ніяк не була. За ударами по воротах “Спеція” поступилася з рахунком 9:18, за володінням м’ячем – 40:60. Тим не менш, було досягла. І разом з 5:1 над “Комо” в Кубку Італії налаштовує команду на позитивний лад.

“Інтер” налаштований на негативний лад. Він неприємно здивував в Лечче загальмованою, ледачою грою. Можливо, недооцінив суперника, особливо після голу Ромелу Лукаку вже на другій хвилині. Сімоне Індзагі та гравці визнавали, що, крім трьох очок та прояву характеру (чого не вистачало наприкінці попереднього сееону), винести з того матчу нема чого. Хіба що ще рішення з чотирма форвардами, які закінчували матч одночасно на полі. Але ж забив на 95-ій хвилині захисник Думфріз.

Індзагі все ж таки каже, що і тиждень його команди минув позитивно. Також розраховує на підтримку вболівальників, які розкупили всі квитки. Але й побоюється суперника. “До нас приїжджає здорова команда, яка виграла два матчі. Готті завжди готовий до матчів і завжди залишає відбиток на своїх командах”.

Зрозуміло, що “Інтер” володіти ме м’ячем з величезним відсотком і завдасть багато ударів по воротах. Питання, чи вистоїть “Спеція” і наскільки досягне успіху в контратаках.

Кадри

Думфріз після свого голу має повернутися до стартового складу. Повинен змінитися й лівий латераль. Робіна Гозенса замінить Дімарко, а до центру оборони повернеться Бастоні. Лукаку, незважаючи на гол на другій хвилині другої каденції в клубі, відіграв блідо і чув критику на свою адресу. Він намагатиметься додати та відновити взаємодію з Лаутаро Мартінесом. Бажано, адже з лави запасних тисне Едін Джеко.

Генріх Мхітарян травмований і в матчі участі не візьме.

“Спеція” з Готті почала грати за тією ж самою схемою, що й “Інтер” – 3-5-2. Порівняно з попереднім матчем вона втратила одного гравця – Верде. Його в атаці може замінити чистий форвард Стрелец. Хоча можливе висування Агудело на позицію форварда. Тоді шанс у центрі поля може отримати Віктор Коваленко, який повернувся до тренувань з командою. Однак, судячи зі слів тренера, українець все ще не в найкращих кондиціях і навряд чи почне матч з перших хвилин.

Навряд чи почне його на полі й Даніель Мальдіні, який отримав ушкодження. І Екдаль також не зовсім готовий. Добре готовий не новий, на відміну від цих двох, гравець – Сала. Найімовірніше, саме цей захисний футболіст з’явиться у центрі поля, якщо Агудело піде вперед.

Алессандро та Сімоне Бастоні не родичі.

“Інтер”: Хандановіч, Шкріньяр, Де Фрай, А. Бастоні, Дімарко, Брозовіч, Барелла, Чалханоглу, Думфріз, Лукаку, Лаутаро Мартінес

“Спеція”: Драговскі, Ківьор, Ніколау, Кальдара, Г’ясі, С. Бастоні, Бурабія, Сала, Реца, Агудело, Нзола

Максимович Назар

Recent Posts

Джан П’єро Гасперіні: Арсенал – чудова команда, яку важко обіграти

Увечері 19 вересня відбулися матчі 1-го туру Ліги чемпіонів 2024/25.Читати далі

12 хв. ago

Джерело: для Мудрика важливий 10-й номер, він вимагав його в Челсі

За інформацією ТаТоТаке, Михайло Мудрик перед підписанням контракту з Челсі просив у одного керівника віддати…

42 хв. ago

14-річний вундеркінд Арсеналу встановив рекорд у Юнацькій лізі УЄФА

14-річний Макс Даумен встановив новий рекорд, ставши наймолодшим гравцем в історії "Арсеналу" у Юнацькій лізі…

46 хв. ago

Хабі Алонсо: Це лише перша гра, але, звісно, ​​ми задоволені

19 вересня о 19:45 відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів. Німецький Байєр у гостях відвантажив…

54 хв. ago

Інгулець може підписати захисника Динамо

За інсайдерською інформацією, на перегляді в “Інгульці” перебуває 20-річний правий захисник “Динамо” Артем Бенедюк.Читати далі

56 хв. ago

Ганс-Дітер Флік: Ми маємо визнати, що Монако заслужив на перемогу

Головний тренер «Барселони» Ганс-Дітер Флік оцінив поразку від «Монако» (1:2) у матчі 1-го туру основного турніру оновленої…

58 хв. ago