Сельта – Реал Мадрид: Анонс матчу 2-го туру Прімери

Прімера. 2-й тур
20 серпня, 23-00. Віго. “Балаїдос”
Арбітр: Хесус Хіль Мансано
Трансляція: MEGOGO, Volia TV

“Сельта”

На початку літнього збору небесно-блакитні мали лише 11 польових гравців, але тренер Едуардо Коудет заявив, що не покине колектив, і його відданість була винагороджена групою новачків. Карлес Перес, Оскар Мінгеса, Оскар Родрігес, Гонсалу Пасієнсія, Унаї Нуньєс – серйозні гравці для середняка Ла Ліги.

“Сельта” займала 8-е та 11-е місця у двох останніх сезонах, тож її сміливо можна називати саме середняком. Якщо у матчі проти “Альмерії” від “Реалу” чекали лише перемоги, то тут можливі варіанти. Нічия на “Балаїдосі” – не ганьба.

Головний козир “Сельти” вже багато років Яго Аспас – як і раніше, він вміє робити голи з нічого. У парі з високим Пасієнсією він може наробити галасу. Також радують кроси Галана зліва та вихід із оборони від Бельтрана. Ну, а головна проблема “Кельтів” – їхня оборона; там багато втрат позицій та нервів. Варто було “Еспаньйолу” тиждень тому натиснути, як “Сельта” попливла і пропустила двічі. Без сумніву, Мадрид натисне ще сильніше, і що тоді?

“Реал Мадрид”

… Певно, тоді буде перемога “Реала”. Минулий тур показав, що навіть якщо не йде реалізація у головних забивал – Бензема та Вінісіуса – їх є комусь підмінити.

Взагалі проти “Альмерії” “Вершкові” не грали у свій найкращий футбол, натомість показали характер. Модріч, Бензема, Васкес, Алаба, Віні – усі молодці; а ось Чуамені та Камавінга розчарували, і це особливо неприємно на тлі відходу Каземіро. Карлосу набридло штампувати трофеї, і він вирушить на “Олд Траффорд” заради вдвічі більшої зарплати. З точки зору сімейної бухгалтерії його можна зрозуміти.

В заявці на “Сельту” Каземіро немає, і це сильно схоже на початок нової ери в центрі поля Мадрида. Усі погляди спрямовані на Чуамені – потягне чи ні? На “Балаїдосі” йому протистоятиме пара Бельтран – Оскар; міцні, технічні хлопці, яким не можна давати підняти очей. Ну, а в решті мадридців не сумніваємося – вони все вже довели сто п’ятдесят тисяч разів.

“Сельта” – “Реал”: статистика особистих зустрічей

Минулого сезону “Реал” вдома по ділу розгромив галісійців (5:2), а ось у Віго переміг за дуже непоказної гри та завдяки трьом (!) пенальті, два з яких дуже спірні (2:1).

То був рідкісний випадок, коли “Сельта” реально могла перемагати Мадрид. Загалом “Вершкові” впевнено грають із “Кельтами” і востаннє поступалися їм у січні 2017-го у Кубку короля (1:2).

Максимович Назар

Recent Posts

Барселона програла 12 з останніх 26 матчів у ЛЧ

19 вересня відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів сезону 2024/25, у якому «Барселона» на виїзді поступилася «Монако» з рахунком 1:2. Читати…

3 години ago

Олександр Караваєв: Ліга Європи поступається Лізі чемпіонів, але це – великий виклик

Захисник київського "Динамо" Олександр Караваєв на заході, присвяченому старту команди у Лізі Європи, поділився спогадами…

3 години ago

Гендиректор Полісся: На сьогодні ідентичні газони до нашого є лише на трьох стадіонах АПЛ

Генеральний директор "Полісся" Володимир Загурський розповів про технологію укладення нового газону на "Центральному" та двох полях навчально-тренувального…

3 години ago

Дієго Сімеоне: Ми контролювали 80 відсотків гри, але не змогли зупинити контратаку, яка принесла їм гол

Головний тренер "Атлетіко" Дієго Сімеоне прокоментував перемогу над "Лейпцигом" (2:1) в матчі 1-го туру загального…

3 години ago

Платіні запропонував змінити правила футболу та зменшити кількість гравців

Мішель Платіні, який наразі є радником президента Міжнародної федерації асоціацій професійних футболістів, а до цього…

3 години ago

Мікель Артета: Якщо не вдається перемогти, доведеться забрати одне очко

Наставник лондонського Арсенала Мікель Артета висловився про нічию (0:0) з італійською Аталантою у матчі 1…

3 години ago