Анчелотті підтвердив ймовірний продаж лідера Реала в МЮ

Головний тренер Реала Карло Анчелотті не став уникати незручних питань про ситуацію хавбека Каземіро.

“Іноді я чую та читаю чутки, але здебільшого не звертаєш уваги на це. Вчора я зрозумів, що це може статися. Плани Реала не змінюються: боротися та змагатися у всіх турнірах. Я впевнений, що в нас все вийде з Каземіро чи без нього, хоча всі визнають важливість цього гравця та нашу любов до нього.

Переговори тривають, тому він не поїде у Віго. У нас є готові варіанти заміни. Чуамені – один із найкращих хавбеків. Тоні Кроос, Камавінга, який грав там минулого року. Ми не можемо замінити гравця з характеристиками Каземіро, але ми маємо альтернативи. Зовсім не обов’язково копіювати Каземіро. Наприклад, Пірло грав у моїх командах на схожій позиції. Чуамені більше схожий на Крооса, у нього більше захисних характеристик.

Я не намагався переконати Каземіро. Я багато з ним розмовляв, між нами все чітко, він нам дуже допоміг. Враховуючи його бажання, немає шляху назад. Ви маєте це враховувати. Я не знаю, що відбудеться у найближчі години, залишиться він чи ні. Якщо він не залишиться, то велике йому спасибі від мене. Він все робив добре для команди.

Я розмовляв із ним сьогодні вранці. Ви хочете спробувати новий виклик, нову можливість. Клуб розуміє його і дякує за те, що він зробив, і за людину, якою він є. Переговори тривають, поки офіційного нічого немає, але бажання Каземіро піти зрозуміле. Якщо клуби домовляться, то ми маємо достатньо ресурсів, щоб замінити його”, – наводить слова Анчелотті Marca.

Максимович Назар

Recent Posts

Стерлінг став першим англійцем, який зіграв за 4 різні клуби у матчах Ліги чемпіонів

Вінгер Рахім Стерлінг став першим англійцем, який зіграв за 4 різні клуби у матчах Ліги…

3 хв. ago

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

8 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

8 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

8 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

8 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

8 години ago