Categories: Єврокубки

Артем Франков: Якщо кожен із футболістів Динамо у матчах із Бенфікою зіграє хоча б на 120%, то всяке можливе

Відомий український журналіст Артем Франков поділився своїм прогнозом на перший матч плей-офф раунду кваліфікації Ліги чемпіонів між київським «Динамо» та лісабонською «Бенфікою», який відбудеться сьогодні в польській Лодзі.

Той випадок, коли букмекерські коефіцієнти жахливо промовисті і водночас відбивають загальне не сказати що оптимістичний настрій. Коротше кажучи, «антидинамівські» ставки на перемогу і тим більше на прохід «Бенфіки» не мають сенсу через вкрай незначний розмір коефіцієнту, а цю тему завжди потрібно пам’ятати, якщо ми говоримо саме про букмекерські справи, а не просто про футбольні підгадайки.

Перед першим поєдинком із «Динамо» «Бенфіка» встигла провести ще один матч чемпіонату Португалії та здобула мінімальну перемогу над земляками з «Каза Піа» – 1:0. Єдиний гол у цьому поєдинку пам’яті великого лівого крайка Фернандо Шалана здобув дует форвардів: Рафа Сілва віддав, Гонсалу Рамуш забив, а допомагав їм Жоау Маріу. Головне: знову Рогер Шмідт поставив на гру той же основний склад з єдиною корекцією на позиції правого хава: Давид Нерес, який прийшов з «Шахтаря», мабуть, все ж таки пошкодився досить серйозно, і цього разу його замінив Діого Гонсалвеш (у Данії проти «Мітьюлланна» він вийшов на заміну замість Чикіньо). Ось він, цей склад, як нагадування про те, з чим і з ким належить зіткнутися динамівцям:

Одіссеас – Жілберто (Бах, 46), Отаменді, Морато, Гримальдо (Вертонген, 89) – Діого Гонсалвеш (Яремчук, 60), Енцо Фернандес, Флорентіно (Вайгль, 60), Жоау Маріу – Рафа Сілва, Гонсало Рамуш (Енріке Араужо, 81)

Максимович Назар

Recent Posts

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

13 секунд ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

4 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

6 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

8 хв. ago

Інфантіно скликатиме екстрену нараду з телекомпаніями через відсутність транслятора клубного ЧС-2025

Президент ФІФА Джанні Інфантіно скликав екстрений брифінг з керівництвом телебачення щодо клубного чемпіонату світу, повідомляє…

13 хв. ago

Бойкот. Ультрас Роми протестують проти звільнення Де Россі

18 вересня "Рома" оголосила про звільнення Даніеле Де Россі з посади головного тренера.Читати далі

16 хв. ago