Categories: Єврокубки

Володимир Єзерський: Бенфіка – фаворит, але Динамо має тренера, який знає, як досягати результату в таких матчах

Головний тренер збірної України U-19 Володимир Єзерський поділився своїми очікуваннями від матчу київського “Динамо” у плей-офф раунді Ліги чемпіонів проти “Бенфіки”. Гра відбудеться сьогодні, 17 серпня о 22.00.

— “Динамо” випав дуже сильний суперник, найсильніший з усіх колишніх та можливих опонентів. “Бенфіка” — титулований клуб, багаторазовий учасник групового раунду Ліги чемпіонів. Лісабонці збалансовані у всіх лініях, мають багато індивідуально сильних виконавців. На нас чекає цікава гра. “Динамо” вже у нинішньому розіграші заробило певний досвід. І як показали матчі проти “Фенербахче” та “Штурму”, підопічні Мірчі Луческу перебувають у добрих фізичних кондиціях. Біло-сині виглядають організовано, тож до протистояння з “Бенфікою” українська команда має підійти у всеозброєнні. Прикро лише те, що через перебір жовтих карток, у першому матчі “Динамо” не допоможуть досвідчені Сергій Сидорчук та Денис Гармаш.

— У чому може бути козир “Динамо” у цій зустрічі?

— Збалансована гра в обороні зі швидким переходом в атаку. Фаворит пари — “Бенфіка”, але “Динамо” має тренера, який знає, як досягати результату в таких великих поєдинках. Після того, як було пройдено “Фенербахче” та “Штурм”, не хочеться зупинятися за крок до виходу до групового раунду Ліги чемпіонів. У бажанні кияни не повинні поступитися своєму супротивнику.

— Чи варто очікувати, що динамівці більшою мірою діятимуть від оборони?

— Тут багато що залежатиме від того, як розвиватимуться події на полі. “Динамо” вміє грати гнучко, тож я не став би говорити, що біло-сині окопаються біля свого штрафного майданчика. На першому місці стоїть результат, а якою ціною чи якою грою його буде досягнуто — інше питання.

— Досвід гри проти “Бенфіки” минулого року стане в пригоді біло-синім?

— Під керівництвом Мірчі Луческу до складу Динамо вливається група молодих футболістів. Так само, як це було і минулого року, тож такий досвід безцінний.

— Яким буде ваш прогноз на двобій у Лодзі?

— Вірю у те, що у першому матчі “Динамо” як мінімум не програє. Ну а перемога була б взагалі чудовим результатом, – сказав Єзерський.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

31 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

35 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

36 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

40 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

42 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

44 хв. ago