Categories: Інше

Наставник Бенфіки – про гру проти Динамо та стан екс-гравця Шахтаря

Наставник “Бенфіки” Роджер Шмідт дав свій коментар напередодні гри проти “Динамо” у Лізі Чемпіонів.

“Це Ліга чемпіонів, тому ми очікуємо на зустріч із максимально вмотивованим суперником, який віддасть усе, щоб пробитися до групового етапу. Так само, як і ми. “Динамо” – дуже хороша команда. Як ми побачили раніше, у матчах-відповідях із “Фенербахче” та “Штурмом” їм не було легко, але в обох випадках кияни проходили далі. Це говорить про те, що “Динамо” має якість, ментальність і хорошу фізичну підготовку.

Вони повинні будуть замінити двох гравців (Сидорчука та Гармаша), які пропускають матч, але, гадаю, знайдуть оптимальне рішення. “Динамо” може використовувати гнучку тактику – іноді вони грають від оборони, іноді – в атакуючий футбол. Тому я чекаю на відкриту гру та хорошого суперника. Нерес повернувся й останніми днями тренувався з командою. Нерес готовий на всі сто відсотків.

Кожен наступний матч – найважливіший для нас. Але я розумію, про що ви кажете. Уся наша команда та вболівальники хочуть, щоб “Бенфіка” грала у Лізі чемпіонів, адже це найсильніший клубний турнір у світі. У двох матчах із “Динамо” ми повинні довести на полі, що наша команда – сильніша та заслуговує на виступ у груповому етапі Ліги чемпіонів.

“Динамо” вже провело чотири матчі у кваліфікації Ліги чемпіонів, тож у нас є уявлення про цю команду. Крім того, “Бенфіка” вже зустрічалася з “Динамо” минулого сезону, і кияни не зазнали великих змін за цей час. Вважаю, що ми підготувалися настільки добре, наскільки це можливо. Ключ до успіху – це наша гра. Ми повинні вірити в себе та провести тактично мудру гру, зробивши поправку на опонента, якого ми поважаємо. Я намагаюся підготувати команду якнайкраще. Досі ми показували, що можемо грати у хороший футбол та перемагати. Сподіваюся, що ми продовжимо утримувати свій рівень і завтра проведемо хорошу гру.

Жілберту та Ба дуже добре розпочали сезон і доступні на завтра. Жілберту забив фантастичний перший гол у сезоні чемпіонату Португалії. На мою думку, перед останнім матчем він був трохи втомленим, тож я дав йому відпочити та надав більше ігрового часу Алексу. Вони обидва – дуже хороші та важливі гравці для нас, які трохи відрізняються за стилем гри. І один із них зіграє завтра.

Перевага над “Динамо”? Складно сказати. Вважаю, що обидві команди гідні виступати у Лізі чемпіонів, але таку можливість отримає лише один із нас. І ми хочемо бути цією командою. Ситуація зрозуміла – ми маємо продемонструвати у найближчих двох матчах, що ми сильніші”, – заявив Шмідт.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

21 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

25 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

27 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

30 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

32 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

34 хв. ago