Красніков оголосив про свій перехід в СК Дніпро-1

Євген Красніков оголосив про складання повноважень віцепрезидента Металіста й перехід на посаду спортивного директора дніпрян.

“Шановні вболівальники та друзі! Промайнуло 17 років з моменту, коли я став спортивним директором ФК Металіст. З першого дня своєї роботи я відчув вашу неймовірну підтримку, про яку навіть не міг мріяти.

Ваше ставлення надихало мене на великі звершення. Ви були головним стимулом. 24 години на добу я думав лише про Металіст. Я працював днями, місяцями, роками й ніколи не втомлювався, а навпаки отримував неймовірне задоволення і завжди дякував Богові, що він дав мені шанс працювати у рідному місті та рідному клубі.

Хочу подякувати всім, з ким працював: Олександру Владиленовичу Ярославському, Мирону Богдановичу Маркевичу, всьому тренерському і адміністративному штабу та, звичайно, всім працівникам клубу.

Життя диктує свої умови, і сьогодні я прийняв пропозицію СК Дніпро-1. Мені непросто далося це рішення, але, зваживши всі за і проти, порадившись із президентом клубу, я зрозумів, що це єдиний шанс зберегти ФК Металіст. Відсьогодні я – спортивний директор СК Дніпро-1.

Металісту хочу побажати великих успіхів та гучних перемог. Цей клуб назавжди залишиться у моєму серці”, – йдеться в офіційній заяві харків’ян.

Окрім Краснікова, в дніпровський клуб перебрався ще Олександр Кучер, який замінив на тренерському містку Ігора Йовічевіча. За легенду Шахтаря Металіст отримає компенсацію у розмірі 1 млн доларів.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

2 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

2 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

3 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

3 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

3 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

3 години ago