Categories: Єврокубки

Університатя – Зоря: анонс матчу-відповіді 3-го раунду кваліфікації Ліги конференцій

Ліга конференцій, третій відбірковий раунд. 2-й матч
11 серпня, 20-30. Крайова, стадіон “Іон Облеменко”
Арбітр: М.Юг
ТВ: телеканал “2+2” (із 15хв затримкою) та “Setanta Sports”

“Університатя”:

Скажімо прямо, навряд чи вболівальники “Університаті” задоволені початком сезону своєї команди. Колектив досить слабко розпочав у внутрішньому чемпіонаті, а проти “Зорі” у Лізі Конференцій не виглядав командою рівня групового етапу. Лише один удар у ствір, нанесений на 80-й хвилині, нездатність додати наприкінці гри на тлі втомленого суперника, мінімальний контроль м’яча – все це про румунську команду зразка минулого тижня.

На вихідних “студенти”, як їх називають на батьківщині, перемогли у внутрішній першості, обігравши з рахунком 2:1 в дербі “Університатю Крайова 1948”. Не дивуйтесь, це дві різні команди. Обидва голи у тій грі суперник луганців забив із пенальті. Але навіть перемога в чемпіонаті не врятувала Ласло Балінту від звільнення. За два дні до гри проти “Зорі” клуб змінив наставника, призначивши Мірела Редої – екс-наставника національної збірної.

“Зоря”:

Ніколи не варто робити висновки за результатами лише однієї гри, але аж занадто симпатично “Зоря” виглядала тиждень тому, тому ще раз похвалимо Патріка ван Леувена за виконану роботу. Луганський колектив виглядав сучасно та стильно, широко розташовуючись на флангах і багато контролюючи м’яч. Так, це лише одна гра, але тренд явно позитивний, за таким хочеться спостерігати.

Якщо румунський суперник мав важливий матч чемпіонату на вихідних, то “Зоря” отримала тиждень на відновлення та підготовку до зустрічі у відповідь. Це очевидний плюс. Малоймовірно, що ван Леувен зважиться на перестановки у складі, дотримуючись повір’я “Переможний склад не змінюють”. І навіть сам Назарій Русин навряд чи відразу порушить ідилію і виштовхне зі складу Нагнойного. Юний форвард переможним голом заслужив зіграти з перших хвилин.

Шлях у кваліфікації

На відміну від “Зорі”, румунська “Університатя” грала у другому кваліфікаційному раунді ЛК, здолавши за сумою двох зустрічей “Влазнію” (1:1, 3:0). Переможець пари зустрінеться із переможцем протистояння “Лугано” – “Хапоель”.

Максимович Назар

Recent Posts

Джерело: для Мудрика важливий 10-й номер, він вимагав його в Челсі

За інформацією ТаТоТаке, Михайло Мудрик перед підписанням контракту з Челсі просив у одного керівника віддати…

29 хв. ago

14-річний вундеркінд Арсеналу встановив рекорд у Юнацькій лізі УЄФА

14-річний Макс Даумен встановив новий рекорд, ставши наймолодшим гравцем в історії "Арсеналу" у Юнацькій лізі…

32 хв. ago

Хабі Алонсо: Це лише перша гра, але, звісно, ​​ми задоволені

19 вересня о 19:45 відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів. Німецький Байєр у гостях відвантажив…

40 хв. ago

Інгулець може підписати захисника Динамо

За інсайдерською інформацією, на перегляді в “Інгульці” перебуває 20-річний правий захисник “Динамо” Артем Бенедюк.Читати далі

42 хв. ago

Ганс-Дітер Флік: Ми маємо визнати, що Монако заслужив на перемогу

Головний тренер «Барселони» Ганс-Дітер Флік оцінив поразку від «Монако» (1:2) у матчі 1-го туру основного турніру оновленої…

45 хв. ago

Динамо розпродало всі доступні для продажу квитки на матч з Рухом

Київське «Динамо» повідомило про те, що припинено продаж квитків на домашній матч команди в 7-му…

48 хв. ago