Categories: Єврокубки

Патрік Ван Леувен: Зоря налаштована пройти далі

Головний тренер “Зорі” Патрік ван Леувен відвідав прес-конференцію напередодні гри проти “Університаті”.

“Наш суперник чемпіонат у своїй країні розпочав, а ми ще ні. Тому ми зараз концентруємося на майбутньому поєдинку. У нашому складі все добре, всі футболісти тренувалися в повному обсязі та ми готові до другого матчу. У нас була така ж підготовка, як і на минулий матч. Команда показує себе так, як я б і хотів. Для нас це друга офіційна гра. Готувалися дуже серйозно. Хлопці гарно працюють на тренуваннях та на всіх матчах, які ми грали. Тому все у нас буде гарно.

Це абсолютно природньо для футболу, коли змінюється тренер у команді. Для нас це нічого не змінює. Новий тренер для їхньої команди може щось змінити, але не багато для нас, я так думаю.

З тактичної точки зору це буде зовсім інша гра, тому що це другий матч. Ми вважаємося лідерами, адже здобули перемогу у першому поєдинку. Ми налаштовані зберегти нашу перевагу та пройти далі. Ми для цього готуємося, тренуємося кожного дня. Звичайно, ця гра буде мати інший характер. Ми готові до цього. Завтра кожен: від гравця до персоналу клубу буде робити все можливе, щоб команда пройшла далі, ми впевнені у своїх силах.

Не здивований зміною тренера у суперника. Бо я трохи знайомий з румунським футбол, а для них така практика – це нормально. Але таке практикується не тільки в румунському, але й у світовому футболі в цілому. Іноді власники клубів вважають, що швидкими змінами вони можуть внести корективи до настрою команди або психологічного стану. Це їхнє рішення, але я, як тренер, з повагою ставлюся до наставника, який працював раніше. Це радикальний вчинок на старті сезону, але це право власника клубу”, – заявив ван Леувен.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

6 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

6 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

6 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

6 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

6 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

6 години ago