Categories: Інше

Карпати-2 гратимуть у Прем’єр-лізі Львівської області

Невдовзі стартує новий чемпіонат у Прем’єр-лізі Львівщини. У новому сезоні у найсильнішому дивізіоні Львівської області виступатиме команда “Карпати-2”.

Кістяк цієї команди формуватимуть вихованці карпатівської Академії: Артур Ілюхін, Володимир Савчин, Андрій Ломницький, Віталій Катрич, Дмитро Рожко, Артур Шах, Василь Дебич, Олександр Фетько, Максим Скороход та Дмитро Коваленко. Також у заявку потраплятимуть деякі футболісти основної команди.

Передбачається, що головному тренеру ФК “Карпати” Андрію Тлумаку допомагатиме готувати другу команду відомий фахівець Володимир Вільчинський, який нещодавно долучився до тренерського штабу клубу. Наприкінці 90-х та на початку 2000-х Володимир Нестерович виступав за “Карпати”, а згодом розпочав тренерську діяльність. Вільчинський донедавна працював з командою “левів” U-17, а минулого року став переможцем у номінації “Найкращий тренер ДЮФЛ”.

Напередодні старту дебютного сезону у Прем’єр-лізі Львівщини Володимир Нестерович розповів про процес комплектації новоствореної команди: “Зараз чимало вихованців нашої Академії отримали запрошення в основну команду львівських “Карпат”. Для того, щоб вони мали стабільну ігрову практику, було ухвалено рішення про створення “Карпат-2”. Крім того, якщо виникне потреба відновитися після травми, гравець матиме змогу виступати за “Карпати-2” і набирати форму. Основа нашого колективу – це футболісти “Карпат” U-17 зразка минулого сезону та ще два гравці з міста Володимира (Волинської області): Артем Борис та Вадим Сидун. Також ми залучили до команди трьох вихованців КЗ ДЮСШ “Карпати”: Віталія Гайдучка, Юрія Винницького та Владислава Козака”.

Максимович Назар

Recent Posts

Тіаго Мотта: Вісім чи дев’ять команд можуть виграти цю ЛЧ

Головний тренер Ювентуса Тіаго Мотта розповів, чого чекає від завтрашнього матчу Ліги чемпіонів з ПСВ.Читати…

29 хв. ago

Голкіпер Миная: “Щура” в команді немає, матч проти Ниви ніхто не здавав

Голкіпер "Миная" Максим Росул висловився щодо матчу Першої ліги проти "Ниви" з Тернополя (0:2), довкола…

34 хв. ago

Унаї Емері: Ліга чемпіонів – найкращий турнір у світі

Тренер Астон Вілли Унаї Емері поділився своїми очікуваннями від завтрашнього матчу Ліги чемпіонів з Янг…

38 хв. ago

Компані: Для Баварії немає різниці, грати з Динамо чи Барселоною

Наставник Баварії Венсан Компані - про завтрашній поєдинок Ліги чемпіонів з Динамо Загреб.Читати далі

40 хв. ago

Циганик: Один “почесний уболівальник” клубу УПЛ дзвонив Реброву з вимогою викликати до збірної гравців цього клубу

Український коментатор та журналіст Ігор Циганик розповів про ще один скандальний епізод навколо збірної України.Читати…

41 хв. ago

Вірт очолив клуб Першої ліги: фахівець прокоментував своє працевлаштування

Колишній головний тренер Руху, Вереса та Звягеля Юрій Вірт повертається до тренерської діяльності, очоливши тернопільську…

48 хв. ago