Categories: УПЛ

Setanta Sports: Вже готові взяти на себе відповідальність трансляції УПЛ

У компанії Setanta Sports повідомили, що перебувають в очікуванні фінального рішення про єдиний телепул. Про це повідомляє Tribuna.com з посиланням на заступника гендиректора Setanta Sports Тамару Бадашвілі.

“На цьому етапі перебуваємо в очікуванні фінального рішення. Раді, що більшість клубів поділяють зміст та формат проекту, який ми запропонували. Для нас важливо зробити пропозиції Прем’єр-лізі та клубам про єдиний пакет, який буде вигідним як загальними правилами гри, так і єдиною комунікацією. Раді, що очікування більшості клубів збіглися з нашою пропозицією і учасники Прем’єр-ліги згодні з тим форматом роботи, який ми запропонували.

Рішення Setanta Sports про вхід на український ринок та отримання прав трансляції Прем’єр-ліги було зумовлене не лише спортивним інтересом. В Україні зараз важкі часи, а Setanta Sports ясно висловив свою позицію з першого дня після початку цієї ситуації. Ми не лише підтримували активності та кампанії за Україну, а й були їх ініціаторами.

Важливо, що подивитись українську Прем’єр-ліга зможуть із будь-якої точки світу. На цьому етапі Setanta Sports мовить у 14 країнах Європи та Азії, до того ж дохід, отриманий з іноземних трансляцій, буде використовуватись на підтримку українських клубів і всієї Прем’єр-ліги.

Незважаючи на всі труднощі, Setanta Sports вже готовий взяти на себе відповідальність трансляції української Прем’єр-ліги як у країні, так і за її межами та дати можливість мільйонам іноземців, як і мільйонам українців дивитися матчі українських клубів.

Однією з передумов до цього стало рішення показувати матчі “Динамо” та “Зорі” у Лізі чемпіонів та Лізі конференцій. Щоб купити права на трансляцію цих матчів, Setanta Sports заплатив солідну суму, і ми дуже раді, що це дало гарний відгук в Україні. Тільки за цими матчами на OTT платформі setantasports.com стежили 200 000 глядачів”, – йдеться в заяві.

Максимович Назар

Recent Posts

ЛЧ. Результати всіх матчів середи

У середу, 18 вересня, в основному етапі Ліги чемпіонів сезону-2024/25 відбулося шість поєдинків.Читати далі

5 години ago

ЛЧ. Жирона з Циганковим у дебютному матчі програли ПСЖ

18 вересня відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів 2024/25 між командами ПСЖ та Жирона.Читати далі

5 години ago

Зінченко анонсував вихід автобіографії англійською мовою

Гравець збірної України та лондонського Арсенала Олександр Зінченко анонсував вихід своєї автобіографічної книги футболіста "Believе"…

5 години ago

Піхальонок: Добре, що забили третій гол та довели гру до перемоги

Хавбек київського Динамо Олександр Піхальнок поділився емоціями від перемоги над Ворсклою (3:1) у перенесеному матчі…

5 години ago

Захисник Руха перейшов у французький Бордо, який опустився в 4 дивізіон

29-річний центральний захисник «Руха» Папе Діав продовжить кар'єру у Франції.Читати далі

5 години ago

Матвієнка визнано найкращим гравцем матчу Болонья – Шахтар за версією УЄФА

Донецький "Шахтар" стартував в основному раунді Ліги чемпіонів 2024/25 виїзним матчем із "Болоньєю", який завершився…

5 години ago