Мікель Артета оцінив дебют Зінченка та ще 2 новачків Арсенала

Головний тренер Арсенала Мікель Артета задоволений перемогою над Крістал Пелас (2:0) у першому турі АПЛ. Окрема увага новачкам – Габі Жезусу, Вільяму Саліба і Олександру Зінченку.

“Це справді хороша перемога. Зробити таке непросто, адже тут сильна атмосфера і суперник. Вони створили так багато проблем, чогось схожого ми зазнали минулого сезону. Але приїхати і виграти таким чином – це заслуга хлопців. Я справді щасливий.

Розчаровує те, що ми не забили більше голів, тому що ми мали так багато можливостей. Ми виглядали реальною загрозою, але не можемо розраховувати атакувати тут протягом 95 хвилин. Цього не буде. Потім у нас бувають моменти, коли ми повинні захистити себе, окопатися і бути відповідальними за свою роботу, особливо коли ми глибоко захищаємось. Цього разу зробили це фантастично добре, тому я дуже радий, що зіграв на нуль і переміг.

Новачки? Для Саліба приїхати сюди і в першому ж матчі АПЛ зіграти на виїзді проти такої фізично сильної команди – велике випробування. Але рішення цього хлопця у кожній ситуації заслуговують на велику похвалу. Я поплескав його по спині, тому що він був чудовий. Алекс і Габі мають досвід, вони грали в АПЛ багато разів, але це все ж нова команда для них. Як вони вже адаптувалися – це вражає”, – цитує Артету офіційний сайт Арсенала.

Максимович Назар

Recent Posts

Ворскла може не вийти на матч жіночої Ліги чемпіонів

У жіночої команди «Ворскла» виникли проблеми перед матчем 2-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок.Читати далі

3 хв. ago

Легенда Шахтаря зробив заяву щодо свого сина, який вболівав проти донеччан у ЛЧ

Колишній нападник донецького Шахтаря Андрій Воробей прокоментував інтерв'ю свого сина Максима, який нині захищає кольори…

12 хв. ago

Олександр Назаренко розсекретив вимоги Ашура в Поліссі

Півзахисник Полісся Олександр Назаренко, який нині є найкращим бомбардиром УПЛ, розповів, що саме від нього…

14 хв. ago

Фанати Шахтаря сказали все, що думають про гру з Болоньєю

У середу, 18 вересня, у матчі першого туру Ліги чемпіонів італійська Болонья на своєму стадіоні…

21 хв. ago

U-16: турніром в Іспанії розпочне свій шлях наймолодша збірна України

Юнацька збірна України (футболісти не старші 2009 року народження) вперше збереться для спільної роботи.Читати далі

30 хв. ago

Півзахисник ЮКСА Парагвай: найбільш пам’ятний матч – проти Кудрівки

Герой туру у Першій лізі Пабло Рамон Кастро Гонсалес на прізвисько «Парагвай»Читати далі

33 хв. ago