Categories: Єврокубки

Румунські ЗМІ – про матч Зорі та Університаті

Луганська Зоря у вчорашньому матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги конференцій у Любліні переграла Університатю (1:0). Румунські ЗМІ піддали підопічних Ласло Балінта різкій критиці

«Крайова зазнала поразки від розбитої війною команди», – підкреслює Adevarul.

«Зоря, команда із міста Луганська, окупованого росією, перемогла Університету з рахунком 1:0. Румуни відверто погано зіграли у Любліні та їх шанси на вихід у наступний етап кваліфікації Ліги конференції дуже зменшились.

Зоря явно домінувала і в першому таймі, і в другому, і заслужено виграла. А що ж університету? Повний нуль! Її знищила команда, з якої пішли практично всі легіонери і яка за останні вісім не зіграла жодного офіційного матчу. У поєдинку із Зорею Університатя зіграла убого, виявивши деяке бажання грати у футбол лише наприкінці зустрічі», – критикує свою команду румунське видання.

«Керівництво Університаті розчароване невдачею у матчі із Зорею: «Катастрофа! Пересичені грали з голодними!», – наголошує Pro Sport.

«Перемога української команди з рахунком 1:0 у 3-му попередньому раунді Ліги конференцій не припала до душі керівництву Університаті. Президент клубу Сорін Киру охарактеризував гру підопічних Ласло Балінта одним словом: «Провальна».

«Катастрофа! Нам потрібна повна трансформація! На 180 градусів! До матчу-відповіді ще тиждень і нам необхідно, як слід підготуватися. Сьогодні я бачив на полі лише одну команду, яка грала у футбол. Пересичені грали з голодними! Наш тренер має все проаналізувати. Я впевнений, що він знає, що сказати гравцям. Не коментуватиму те, що пишуть уболівальники. Вони злі, але вони мають рацію!» – цитує Соріна Киру газета.

«Ласло Балінт рознервувався: «У мене немає жодної особи в команді!» – Виділяє слова тренера Університаті Fanatik.

«Ласло Балінт нервував після поразки, яку Університатя зазнала у поєдинку із Зорею, і стверджував, що у його футболістів немає індивідуальності. Тренера збентежив і той факт, що українці забили м’яч після кутового. Він не розуміє, чому його підопічні не захищалися належним чином. Крім того, наставник вважає, що гра його підопічних була надто боязкою і м’яч не тримався у них у ногах.

«Ми не створюємо стільки, скільки хотілося б у нападі. Ми повинні це проаналізувати і швидко підготуватися до матчу-відповіді», – цитує Ласло Балінта Fanatik.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

26 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

30 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

31 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

35 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

37 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

39 хв. ago