Categories: УПЛ

Віце-президент Кривбаса – про суперечки щодо телепулу УПЛ

Віце-президент Кривбаса Артем Гагарін пояснив позицію клубу щодо єдиного телепулу Прем’єр-ліги і висловився щодо позиції Руху.

“Кривбас повністю за телепул. Нині це ще один момент, який має об’єднати країну. Якщо не зараз, то коли? Є можливість вперше в історії зробити телепул. Це дуже складно, всі ми розуміємо, на які ризики йде канал, який працюватиме над трансляцією, це війна. Якщо ми зважилися проводити чемпіонат, то маємо об’єднуватися в найменших дрібницях.

На перший погляд, це така дрібниця, але з іншого боку – це великий крок уперед. Позиція нашого клубу – це буде історичне рішення. Як чемпіонат під час війни, так і єдиний телепул, що за таких умов люди зуміли об’єднатися. Дуже велику роботу в цьому плані провела УПЛ і всі, хто працював над цим, подолали багато складнощів та нюансів й отримали пропозицію.

Заяви Козловського та Поворознюка? Я цього не знаю, коментувати не буду. Скажу лише одне, під час засідання представники Руху сказали: “Наші фахівці все прорахували, і ми самостійно можемо вийти на ту саму суму, яку пропонує нам представник, який запропонував найкращі умови”. Я не розумію: в чому тоді сенсу від заяви Козловського, якщо це та сама сума.

Він сказав, що це дуже маленька сума, а вони самостійно можуть вийти на неї ж. У мене щось не сходиться або в заяві президента Руху, або в позиції представників Руху, які були на засіданні. Сам Козловський чомусь не приєднався до нас, було б цікаво. Ще мені було дуже цікаво, але я не отримав відповіді на це питання – про які загальнонаціональні канали він говорив? Де вони візьмуть усю техніку? Я не розумію цієї ситуації.

Як вирішиться ситуація? Сподіваюся, що здоровий глузд переможе фантазії і якісь, можливо, емоційні заяви, які виглядають більше популістськими, ніж реальними”, – цитує Гагаріна FanDay.

Нагадаємо, напередодні відбулось засідання щодо створення єдиного телепулу. Повідомлялось, що Динамо, СК Дніпро-1 та Зоря утримались, а Рух виступив проти. Пізніше представник львів’ян пояснив позицію клубу. Відтак, остаточне рішення відклали на тиждень.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

6 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

6 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

6 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

7 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

7 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

7 години ago