Categories: Єврокубки

Вболівальники Штурму: Луческу – дивовижний тренер, він зробив величезний внесок у розвиток футболу

Австрійці не надто вірять у свою команду.

Вони були впевнені, що зіграють із «Фенербахче», але раді, що в підсумку доведеться грати з «Динамо», оскільки турецькі фанати одразу після жеребкування (коли стало відомо, що «Штурм» зіграє або з турками, або з українцями) заполонили австрійські соцмережі та форуми, де грубо висловлювалися про «Штурм» та його шанси на успіх.

Якщо говорити про шанси команд, то австрійці оцінюють їх 60 на 40 на користь «Динамо». Оптимізму їм надала перемога над «Зальцбургом» минулими вихідними, але все-таки австрійці вважають себе аутсайдером протистояння з «Динамо». І навіть якщо вдасться пройти український клуб, то у перемогу над «Бенфікою» зовсім ніхто не вірить.

Spritzt: Численні турецькі вболівальники вже святкували перемогу над «Штурмом» на різних австрійських форумах. Ви можете прочитати про 35 мільйонів шанувальників «Фенербахче» по всьому світу і про те, з чим, за їхніми уявленнями, можуть зрівнятися мешканці Грацу. Ймовірно, вони вже купили багато квитків на гру у Граці. Як приємно, що тепер вони не приїдуть до Австрії. Краще я побачу на стадіоні адекватних українців, аніж божевільних мешканців Туреччини.

Wichtelsteiner: Не бачив нічого дурнішого, ніж навала турецьких уболівальників у соцмережах «Штурма» та на наших форумах. Вони вже мріяли про те, що обіграють без жодних проблем «Динамо», а потім і нашу команду. Смішно, що в результаті ми зіграємо з українцями, які вважалися спочатку слабшим суперником.

Zapeueiz: Приємно, що зіграємо саме із «Динамо». По-перше, це слабкіший суперник, у якого є серйозні проблеми. По-друге, вболівальники «Фенербахче» виявилися настільки неадекватними ще до матчів, що важко собі уявити, щоб вони творили в Австрії, якби пройшли в наступний раунд.

Suedsteirer: Морально ці путінські підстилки, які зайняли нейтральну позицію і намагаються всім догодити, все одно не заслуговували на перемогу. Просто огидно, що є люди, які підтримують війну. На щастя, таких уболівальників у Граці ми не побачимо. Звичайно, «Штурм» був би аутсайдером у будь-якому разі, але з «Динамо» грати трохи легше, ніж зі стамбульською командою.

Tipota55: Треба радіти, що паршиві вболівальники «Фенербахче» не приїжджають у Грац. Пропутинські кричалки під час матчу із українськими футболістами – абсолютне дно. На щастя, нам не доведеться цих ідіотів побачити на нашому стадіоні та у нашому місті.

Evan: Слідкував за матчем «Фенербахче» – «Динамо», і можу сказати, що обидві команди не вразили. Вилучення, звичайно, зіграло на руку «Динамо». Київська команда дуже молода і, як завжди, Луческу дуже добре налаштував своїх гравців, у тому числі й зумів змусити їх більш-менш надійно діяти в обороні. Шанс пройти такого суперника є, але ми точно не є фаворитами цього протистояння.

Johannes: Щоб потрапити до групового етапу, нам потрібне диво. Навіть якщо ми якимось неймовірним чином пройдемо «Динамо», то далі на нас чекатиме «Бенфіка». Це найсильніша команда у кваліфікації Ліги чемпіонів цього сезону. Вони це вже підтвердили у матчі з датчанами. Дуже хочеться вірити у хороше, але шанси на підсумковий успіх катастрофічно малі.

Dachawor: Луческу був відповідальний за донецьке диво, разом з мільярдером Ахметовим, звичайно, і тому після вступу на посаду тренера «Динам» зазнав жорстоких образ з боку київських уболівальників. Дивно, як він зміг у такому віці все це пережити та вивести клуб на новий рівень. Він завжди казав, що дайте йому молодих, голодних гравців, і він зробить з них команду. Його резюме вражає.

Zeon: Гравці київського «Динамо» повинні постійно думати про війну на батьківщині і, можливо, втратили близьких людей, тому «Динамо» доводиться нелегко, але вони знаходять сили грати у футбол. Це викликає захоплення.

Chaidani: Українці, напевно, трохи простіший суперник, ніж турки, адже кияни спочатку і виходили як аутсайдери проти «Фенербахче» у двох матчах. Ось і в нашому протистоянні «Штурм» — аутсайдери. Можливо, українці недооцінять нас і це допоможе нам вийти в наступний раунд?

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

4 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

4 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

4 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

4 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

4 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

4 години ago