Categories: Інше

Динамо в благодійному матчі розгромно програло Евертону

«Динамо» та «Евертон» провели благодійний товариський матч.

«Динамо» – «Евертон» 0:3

Гол: Кальверт-Люїн (4), Макніл (73, 78)

«Динамо»: Нещерет (Бойко, 46) – Кравченко (Тимчик, 46), Бурда (Забарний, 46), Сирота (Боль, 74), Вівчаренко – Андрієвський (Яцик, 73), Шепелєв – Караваєв, Гармаш (Бесєдін, 74), Антюх (Шапаренко, 35) – Ванат (Царенко, 84).

«Евертон»: Пікфорд – Паттерсон, Тарковскі, Кін (Деле, 62), Годфрі, Миколенко (Вінагре, 72) – Дукуре (Аллан, 72), Івобі – Гордон (Рондон, 72), Грей (Макніл, 62), Калверт-Льюїн (Голгейт, 62).

Для Френка Лемпарда звітний поєдинок був останнім шансом перевірити свою команду в товариському матчі перед стартом сезону. Наставник “ірисок” не став мудрувати і випустив цілком бойовий склад. Натомість Мірча Луческу повністю змінив стартову одинадцятку. З перших хвилин вийшли хіба ті, хто проти Фенербахче виходив на заміну. Олександр Караваєв зайняв місце на фланзі нападу, отримавши своєрідну винагороду за переможний гол у ворота турків.

Віталій Миколенко вивів свою нинішню команду з капітанською пов’язкою. На стартових хвилинах гравці Евертона намагалися активно загравати свого українського легіонера. Але загроза прийшла з іншого місця. Джеймс Тарковскі з меж центрального кола закинув у чужий штрафний. Там Олександр Сирота не був готовий до боротьби з Калвертом-Льюїном. Англієць відкрив рахунок вже у дебюті.

Поступово Динамо призвичаїлося до тиску і почало відтісняти суперника до його воріт. Бракувало лише вигадливості попереду. Найкращий момент у киян – це удар зі штрафного у виконанні Андрієвського. Пікфорд у красивому стрибку не дав м’ячу залетіти в дев’ятку воріт. У Евертона несподівано найнебезпечнішим гравцем першого тайму виявився Тарковскі. Центральний захисник своїми передачами з глибини кілька разів створював загрозу володінням Нещерета. З таким атакувальним потенціалом “іриски” мають всі шанси знову лишень боротися за виживання в АПЛ.

Про більшу частину другого тайму навіть говорити не варто. Нудно та безініціативно… Все змінила поява на полі Дуайта Макніла. Форвард лише вчора підписав контракт з Евертон, а сьогодні вийшов дебютувати. Феєрично дебютувати! Макніл оформив дубль. Спочатку розхитав Сироту і чітко пробив під стійку з лінії штрафного. Далі грамотно відкрився під подачу з флангу. Забарний просто спостерігав, як 22-річний англієць вдруге прошиває Бойка. Відповісти кияни так і спромоглися.

У компенсований час відбулася символічна вистава. У ворота Динамо призначили пенальті. Це зробили спеціально для Пола Стреттона. Уболівальник “ірисок” вийшов на поле і реалізував удар з 11-ти метрів. Денис Бойко, що очевидно, не заважав.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

5 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

5 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

5 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

5 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

5 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

5 години ago