Categories: УПЛ

Григорій Козловський: З нетерпінням очікую на старт чемпіонату Української Прем’єр-ліги

Почесний президент ФК “Рух” Григорій Козловський повністю підтримує рішення Міністерства спорту і молоді України про проведення футбольної першості на території нашої держави.

“З великою радістю прочитав інформацію від міністра спорту Вадима Гутцайта про те, що старт нового чемпіонату запланований на 23 серпня. По-перше, ми маємо вже конкретику. По-друге, ця дата є дуже символічною, адже український футбол повернеться на стадіони у день народження українського прапора і напередодні Дня Незалежності. Таким чином наша футбольна спільнота та вся країна демонструє усім нашу стійкість та непохитність”, – цитують Григорія Козловського на офіційному сайті “Руху”.

За словами Григорія Козловського, очевидно, що сезон буде складним, але проведення його на території України – це єдине правильне рішення, яке можна було ухвалити.

“Так, це буде нелегкий сезон, але водночас і особливий. Наші футболісти гратимуть в Україні, і це єдине правильне рішення. Таким чином клуби продемонструють єдність з українським народом. На жаль, на стадіонах не буде вболівальників, тим не менше потрібно зробити усе можливе, аби українці мали змогу дивитися матчі по телебаченню чи інтернеті. Попереду в нас багато приємних клопотів. З нетерпінням очікую на старт чемпіонату Української Прем’єр-ліги”, – наголосив він.

Нагадаємо, 11 липня, міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт повідомив, що чемпіонат України з футболу стартує 23 серпня — у День Державного прапора. Матчі проводитимуться на території України, але без глядачів.

Зазначимо, що ще раніше президент ФК “Рух” Григорій Козловський заявляв, що є прихильником того, щоби чемпіонат відбувся в Україні, наприклад, у західній його частині.

«Ми – футбольний клуб – готові грати під бомбардуваннями та повітряними тривогами. Це те, що потрібно людям, люди цього чекають. Я не бачу в цьому чогось крамольного. Це теж наш спортивний фронт – для підняття духу, щоби показати, що українці незламні. Навіть під час війни ми можемо боротися за ім’я нашої країни», – зазначав Григорій Козловський.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

7 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

7 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

7 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

7 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

7 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

7 години ago