Categories: Єврокубки

Олександр Караваєв: Жереб звів у цьому раунді дві найсильніші команди – Динамо та Фенербахче

Універсал київського «Динамо» Олександр Караваєв підбив підсумки швейцарського етапу передсезонних зборів команди та поділився очікуваннями від протистояння з турецьким «Фенербахче» у рамках другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів.

– У яких кондиціях перебуває команда за підсумками швейцарського збору?

– Не можу сказати, що ми наразі готові на сто відсотків, однак уже підходимо до високого рівня фізичної готовності. В останній контрольній грі ми продемонстрували більш злагоджену взаємодію між собою. Ми переносимо на поле те, що відпрацьовуємо на тренуваннях, і з кожним днем набираємо форму.

– Мірча Луческу та його тренерський штаб розпочали активну стадію підготовки до поєдинків із «Фенербахче». Що наразі відомо про цю команду?

– У нас поки що було одне теоретичне заняття, в ході якого ми ознайомилися з суперником. Подивилися контрольну гру «Фенербахче» з «Партизаном». Можу сказати, що це організована команда, де помітний почерк тренера, із яким ми перетиналися минулого сезону в Лізі чемпіонів, коли він очолював «Бенфіку».

Гравці «Фенербахче» дуже сильні в індивідуальному плані, насамперед в атаці, та злагоджено діють на полі. Тому ми дуже ретельно готуємося до протистояння з турецькою командою.

– У 2017 році ти виступав за «Фенербахче». Чи буде для тебе зустріч із цією командою особливою?

– Я провів у «Фенербахче» півроку та мало грав. Однак цей період залишив по собі приємні спогади, адже у «Фенербахче» палкі фани, які з самого малечку вболівають за свій рідний клуб. У цієї команди дуже сильна підтримка, яку ми відчуємо.

Вважаю, що жереб звів у цьому раунді кваліфікації дві найсильніші команди – «Динамо» та «Фенербахче». Тому буде дуже складна гра. Але у нас є всі шанси пройти далі, адже ми дуже ретельно підходимо до цього протистояння.

– Команда розуміє, що цей поєдинок важливий не лише для «Динамо», але й для всього українського футболу та всіх українців?

– Звісно, це так. Ми побачили, що у нас сильна та єдина нація, яка зараз об’єднується на будь-якій ниві – будь то політика чи спорт. Ми одне ціле. Упевнений, що ми будемо перемагати на всіх фронтах – як на спортивному, так і на нашій українській землі.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

3 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

3 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

3 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

3 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

3 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

3 години ago