Categories: Друга ліга

Лівий Берег – про ситуацію в клубі: Обіцяємо готуватися до сезону 2023/24

Друголіговий “Лівий Берег” виступив з офіційною заявою, прокоментувавши останні новини навколо команди.

“Нещодавно в ЗМІ з’явилася інформація про начебто припинення діяльності професіонального футбольного клубу ФК “Лівий Берег”. У світлі цієї інформаційної хвилі хочемо вас запевнити, що ФК “Лівий Берег” був, є і надалі існуватиме не тільки як дитячо-юнацька Академія, а також як дуже амбітний професіональний футбольний клуб з великими цілями й досягненнями.

Нагадаємо, що на професіональному рівні клуб почав виступати у сезоні 2021/22, передумовою для чого стала важка та кропітка робота з підготовки команди для виступів на найвищому рівні. Успішно дебютувавши у Другій лізі змагань ПФЛ восени, команда мала плани продовжити почате і у весняній частині змагань. Однак, всі плани порушила війна.

Більшість гравців та представників тренерського складу Лівого Берега ухвалили особисте рішення не повертатися до країни з підготовчих зборів у Туреччині, залишившись за кордоном попри те, що керівництвом клубу були створені всі логістичні умови для повернення в Україну та подальшої співпраці. Зважаючи на це, було прийнято рішення про припинення взаємовідносин з чинним тренерським штабом та футболістами. Таким складом команда існувати не могла!

Натомість з квітня 2022 року клуб відновив свою роботу, зосередив всю увагу на роботі дитячо-юнацької школи, активно продовжував і продовжує займатися благодійністю. Зараз ми розуміємо, що побудова головної команди, яка була б еталоном для вихованців Академії, потребує чимало часу. Тому керівництвом клубу було ухвалене єдино правильне рішення про тимчасове призупинення діяльності професіональної команди.

Але ми обіцяємо, що клуб готуватиметься для участі у змаганнях серед професіоналів у сезоні 2023/24. Для цього найближчим часом будуть підготовлені відповідні документи на розгляд компетентних футбольних організацій. Тим часом ми щоденно і активно продовжуємо свою роботу. Звісно, новина про припинення діяльності, викликала у наших прихильників певне занепокоєння, адже протягом 2021 року у нашої команди з’явилися тисячі уболівальників. Але ми хочемо запевнити всю футбольну спільноту, а особливо наших юних футболістів, їхніх батьків, наших неймовірних вболівальників, прихильників та всіх друзів: Лівий берег залишається у грі, він стане ще сильнішим і вже зовсім скоро у новому складі гідно покаже себе на футбольній арені та порадує новими перемогами. І ми віримо, що головна перемога для України настане вже дуже скоро!

Тільки вперед!”, – сказано в заяві.

Раніше повідомлялося, що на стадіоні команди свої матчі може тимчасово проводити маріупольський “Яруд”.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

1 годину ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

1 годину ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

1 годину ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

1 годину ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

1 годину ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

1 годину ago