Роман Зозуля: В тому, що росіяни зважилися на повномасштабний наступ, є провина кожного з нас

Український легіонер Роман Зозуля закликав українців не падати духом і продовжувати боротьбу за свою незалежність.

“Чи втомились українці від війни? Звісно. Адже всі хочуть повернутися додому і жити своїм звичним, рутинним, але мирним життям. Нікому, крім схиблених кровожерливих рашистських покручів, ця війна не приносить задоволення.

Чи втомились наші військові від війни? Так. Бо щодня втрачати побратимів – це біль, яку неможливо заглушити. Але їхня мужність, відданість і сила волі не дозволяють взяти паузу і відпочити від бойових дій.

Чи втомились ми допомагати нашим захисникам? Ні. Бо там, в пекельних умовах, вони захищають не просто наші домівки. Вони воюють за нашу історію, наше теперішнє, наше майбутнє і наше право на життя.

Мабуть, ми всі десь трохи морально втомлені, фізично виснажені та емоційно загнані. Але, на жаль, це наша реальність. У нас немає іншого “сьогодні” і наше “вчора” остаточно загубилось 23 лютого, але єдиний спосіб забезпечити мирне “завтра” – це боротися. Боротися на усіх фронтах і з усіх сил підтримувати наших воїнів.

Ми хибно вважаємо, що велика війна почалася 24 лютого. Адже вона триває 8 років. І в тому, що рашисти зважилися на повномасштабний наступ, – є провина кожного з нас. Бо за ці 8 років ми дозволили собі абстрагуватися від війни на Сході. Тому давайте більше не повторювати цю помилку.

Ми маємо пам’ятати, що в той момент, коли в одному домі стало спокійно і тихо, то хтось з наших героїв заплатив за це своїм життям. За ці 4 місяці Україна пролила надто багато крові, просто втомитися й абстрагуватися від всього не можливо. Слава ЗСУ”, – написав Зозуля на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

43 хв. ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

46 хв. ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

48 хв. ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

51 хв. ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

53 хв. ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

55 хв. ago