Categories: Інше

Львівські Карпати провели черговий благодійний матч

У неділю, 19-го червня, у Бродах відбувся благодійний матч. Львівські “Карпати” приїхали в гості до місцевої команди “Богун”.

Попри спекотну погоду, команди розпочали поєдинок активно та відразу обмінялися моментами. Однак рахунок відкрили саме “леви”. Юрій Тлумак ідеальною передачею знайшов у штрафному майданчику Ростислава Тарануху, а форвард “зелено-білих” впевнено реалізував свою нагоду та вивів “Карпати” вперед – 1:0.

Згодом небезпечна нагода виникла у Тлумака. Юрій класно обіграв кількох футболістів суперника та вибіг віч-на-віч з воротарем команди із Бродів, але не зумів його обіграти. “Богун” відповів штрафним ударом, але м’яч після його виконання пролетів над поперечкою.

Карпатівці продовжували атакувати і збільшили перевагу в рахунку. Тарануха віддав передачу на Дениса Кожанова, а капітан львів’ян майстерно розібрався з суперниками та відправив м’яч у сітку воріт господарів – 2:0. Практично після цього “Карпати” забили втретє зусиллями Юрія Тлумака. Через кілька хвилин Тарануха оформив дубль, вдало замкнувши простріл з правого флангу – 4:0.

По перерві господарям поля вдалося забити швидкий гол. Іван Антонюк виграв боротьбу в захисників “Карпат” і завдав влучного удару – 4:1. Львів’яни невдовзі відповіли своїм забитим м’ячем. Точним ударом відзначився Олександр Климець – 5:1.

“Зелено-білі” продовжували володіти ініціативою та створювати моменти біля воріт “Богуна”. Також свої шанси скоротити відставання мали бродівські футболісти, утім їх підвела реалізація. Наприкінці зустрічі Тлумак оформив дубль красивим ударом з-за меж штрафного майданчика. У підсумку, карпатівці здобули перемогу з рахунком 6:1.

БОНУС 3000 UAH НОВИМ КЛІЄНТАМ

Максимович Назар

Recent Posts

Реал вирішив підняти зарплату Беллінгему та Вінісіусу до рівня Мбаппе

Президент мадридського "Реала" Флорентино Перес вирішив значно підвищити зарплату Джуду Беллінгему та Вінісіусу Жуніору.Читати далі

7 години ago

Президент Ла Ліги вважає, що Барселону визнають винною у справі Негрейри

Президент Ла Ліги Хав'єр Тебас впевнений, що "Барселона" буде визнана винною у справі про виплати…

7 години ago

Верес і Кривбас ініціюють створення нового турніру

В Україні, крім національного чемпіонату, кубка країни і суперкубка, може з'явитися ще один турнір, створення…

7 години ago

Фонсека може покинути клуб через конфлікт з Ібрагімовичем

Головний тренер Мілана Пауло Фонсека може покинути клуб через конфлікт зі Златаном Ібрагімовичем. Читати далі

7 години ago

Мирон Маркевич: Не знаю, куди зникла впевненість Судакова

Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від поєдинку 1-го туру Ліги чемпіонів між «Болоньєю» та «Шахтарем»…

7 години ago

Ламін Ямал став автором ще одного рекорду в Лізі чемпіонів

Вінгер каталонської Барселони Ламін Ямал встановив віковий рекорд у матчі першого туру Ліги чемпіонів проти…

7 години ago