Categories: Єврокубки

Ліверпуль – Реал: Почеттіно обрав свого фаворита у фіналі ЛЧ

Головний тренер ПСЖ підтримає команду Карло Анчелотті у вирішальному матчі Ліги чемпіонів на Стад де Франс.

“У Реала було менше стресу, вони спокійно готувалися до цього фіналу. Ліверпуль натомість змушений був до кінця боротися за перемогу в АПЛ, а також грав у фіналі Кубка Англії.

У фіналі завжди шанси рівні. Обидві команди мають все, щоб перемогти і здобути трофей. Все можуть вирішити деталі – наприклад, стан форми, везіння чи натхнення якогось конкретного футболіста. Фактор втоми теж може мати вирішальне значення.

ПСЖ виглядав добре у дуелі з Реалом. На Парк де Пренс ми переважали, а в Мадриді теж мали шанси, щоб забити, але в підсумку програли. Якщо подивитися на матчі Реала в ЛЧ проти Челсі та Манчестер Сіті, то за грою саме ПСЖ був найближчим до того, щоб пройти їх.

Моє серце є більше білим, ніж червоним. Це триває ще з 1994 року, коли я приїхав у Барселону, а Камачо передав мені всю любов до Реала. Хоча я ніколи там не грав і не тренував, але відчув ці емоції.

Можливо, Реал є фаворитом, але Ліверпуль – теж чудова команда з тренером, якого я дуже ціную. Ці гравці вже вигравали фінал ЛЧ у мого Тоттенхема. На боці Реала – історія та енергія, завдяки яким вони завжди небезпечні”, – цитує Почеттіно Marca.

Нагадаємо, в 1/8 фіналу ЛЧ 2021/22 ПСЖ вилетів саме від Реала. Маючи перевагу в два м’ячі за сумою двох матчів, підопічні Почеттіно на Сантьяго Бернабеу пропустили тричі від Каріма Бензема і припинили боротьбу за трофей.

Максимович Назар

Recent Posts

Барселона програла 12 з останніх 26 матчів у ЛЧ

19 вересня відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів сезону 2024/25, у якому «Барселона» на виїзді поступилася «Монако» з рахунком 1:2. Читати…

2 години ago

Олександр Караваєв: Ліга Європи поступається Лізі чемпіонів, але це – великий виклик

Захисник київського "Динамо" Олександр Караваєв на заході, присвяченому старту команди у Лізі Європи, поділився спогадами…

2 години ago

Гендиректор Полісся: На сьогодні ідентичні газони до нашого є лише на трьох стадіонах АПЛ

Генеральний директор "Полісся" Володимир Загурський розповів про технологію укладення нового газону на "Центральному" та двох полях навчально-тренувального…

2 години ago

Дієго Сімеоне: Ми контролювали 80 відсотків гри, але не змогли зупинити контратаку, яка принесла їм гол

Головний тренер "Атлетіко" Дієго Сімеоне прокоментував перемогу над "Лейпцигом" (2:1) в матчі 1-го туру загального…

3 години ago

Платіні запропонував змінити правила футболу та зменшити кількість гравців

Мішель Платіні, який наразі є радником президента Міжнародної федерації асоціацій професійних футболістів, а до цього…

3 години ago

Мікель Артета: Якщо не вдається перемогти, доведеться забрати одне очко

Наставник лондонського Арсенала Мікель Артета висловився про нічию (0:0) з італійською Аталантою у матчі 1…

3 години ago